Zona de agrement la Padurea Ciric

0

Potrivit eurourbanism.ro autorităţile din Iaşi vor să transforme pădurea şi lacul Ciric într-o adevărată zonă de agrement, din care să nu lipsească plajele, piscinele, zonele de picnic sau telescaunul.

Proiectul presupune modernizarea aleilor pietonale şi a căilor de acces auto, amenajarea parcărilor, a pistelor pentru biciclişti, construcţia de plaje, piscine şi locuri de joacă. Proiectul de modernizare a zonei de agrement Ciric are o valoare totală de 12 milioane de euro şi este finanţat de Uniunea Europeană Zona.

Ciric este situată la un kilometru de Iaşi şi leagă oraşul de aeroport.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează