Ziua mondiala de lupta antiSIDA la Iasi

0

Fundatia „Alaturi de Voi” Romania organizeaza in fiecare an in cele trei centre ale sale Funda umana – simbol al solidaritatii cu persoanele infectate si afectate HIV/SIDA, pentru marcarea Zilei mondiale de lupta antiSIDA.

Sursa si mai multe informatii aici.

Daca in anii precedenti obisnuiam sa chemam comunitatea sa se prinda alaturi de noi in „funda umana” – ca gest de solidaritatea cu cei care au fost victimele HIV sau care traiesc cu acest virus, in acest an vom renunta la evenimentul tipc si vom incerca sa tragem atentia autoritatilor asupra situatiei extrem de critice in care sunt persoanele cu HIV – care de-a lungul anului s-au confruntat cu dese intreruperi de tratament – si asupra consecintelor grave a neaolocarii de fonduri pentru programe de prevenire a transmiterii HIV in comunitatea. In acest an nu vom organiza evenimentul in mod traditional pentru ca dorim sa atragem atentia asupra situatiei in care ne aflam.

via regionaljournalism.ro

 


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează