Ziua Internaţională a Comerţului Echitabil sărbătorită la IAȘI!

0

Asociaţia Mai Bine vă invită la cea de-a cincea ediție a Zilei Internaţionale a Comerţului Echitabil pe data de 11 mai 2013.

Vom marca evenimentul prin proiectarea unor clipuri realizate în cadrul unor campanii de informare, inițiate de Oxfam și Fair Trade International, cu scopul de a atrage atentia asupra alternativelor sănătoase şi prietenoase cu mediul la modul de producţie industrial,asupra consumului echitabil, solidar, local și cu respect față de oameni și față de natură. Sunteți așteptați începând de la ora 19:00 la Acaju, sau de la ora 21:30 în incinta Galeriilor Ștefan cel Mare (Spirală). 

Accesul este liber. 

Sursa: Facebook.

mai bine ziua comertului echitabil

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează