„Ziua Copiilor Nostri” la GALAȚI

0

Pe 6 iunie 2015, incepand cu ora 10:30, la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” din Galati, copiii Fundatiei Inima de Copil vor fi sarbatoriti in cadrul celei de a XIII-a editie a evenimentului organizat anual „Ziua Copiilor Nostri”. Cu totii vor arata cat de talentati, de frumosi si de creativi sunt, si cata bucurie va pot darui! Pe scena vor urca cel putin o suta de copii si nici nu stiti ce v-au pregatit: cantece, dansuri, scenete … si multe alte surprize!

Sfatul lor: „Nu lipsiti pentru ca nici nu stiti ce pierdeti! ”

Acest eveniment dedicat copiilor sustinuti de fundatia noastra prin proiectele pe care le derulam pentru ei si familiile lor este, de asemnea, si un prilej de a intari legaturile dintre acestia si voluntari, sustinatori, sponsori si finantatori, fara de care nu am putea face prea mult pentru copiii in nevoie. Ca si in anii precedenti, copiii vor pregati momente speciale, se vor stradui sa fie cei mai buni iar noi le vom da prilejul sa se afirme si sa arate tuturor ca sunt importanti si unici.

La final toti copiii vor primi cadouri dulciuri, jucarii si obiecte de igiena personala din partea fundatiei si a sponsorilor evenimentului.

bucurie

Despre Fundatia Inima de Copil

Fundatia Inima de Copil a fost infiintata in Decembrie 1996 de un grup de voluntari romani  din orasul Galati. Doreau sa ajute un grup de copiii HIV+ abandonati intr-un spital si cativa copii ai strazii.

Cu foarte putine resurse „voluntarii”  au inceput sa schimbe in mod semnificativ vietile acelor copii neglijati si uitati. In acel moment viata a 4 dintre ei ai s-a schimbat si au inceput sa locuiasca impreuna cu fondatorii.

Misiunea Inima de Copil incepe atunci cand copiii fara sprijin cauta speranta si ajutor. Programele si activitatile desfasurate s-au dezvoltat de-a lungul anilor iar intreaga activitate este concentrata pe interesul si nevoile lor, pe accesul la educatie, pe oferirea de suport medical, consiliere, sprijinirea lor pentru a le vedea realizate visele.

Construim proiecte pe termen lung iar sustinerea programelor desfasurate in colaborare cu institutii, sectorul privat si societatea civila asigura oferirea calitatii si impactul de durata a serviciilor oferite.

In prezent peste 350 de copii si tineri beneficiaza direct de programele Fundatiei Inima de Copil.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează