Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Zbor deasupra festivalului

0

Dacă ai văzut vreodată imagini ale paradei baloanelor cu aer cald din Capadochia și ai savurat bucuria celor care au încercat experiența zborului printre nori, atunci acest articol este pentru tine.

In urmă cu peste 230 de ani, frații Montgolfier au inventat un aparat de zbor incredibil, care îți oferă cea mai frumoasă priveliște a răsăritului sau apusului, văzute de pe “acoperișul” lumii. Magia spectacolului din văzduh, împletită cu sentimentul de pace și libertatea de a te lăsa purtat de aripile vântului, sunt unice.

Zborul în balonul cu aer cald este o aventură recomandată atât iubitorilor de adrenalină, cât și celor romantici, pentru care mângâirea razelor de soare și sentimentul de a fi una cu vântul sunt cele mai puternice trăiri.

Baloanele zboară în totală siguranță, la o altitudine între 60 – 300 de metri. Sunt foarte mulți cei care preferă să se bucure de frumusețea locurilor peste care se lasă purtați de vânt, dar sunt și cei care încearcă experiențe inedite, de record, la peste 8000 de metri.

Zborul cu balonul este o alegere perfectă pentru vara ce vine. Dacă te-am convins cu argumentele de mai sus, hai să îți spunem și unde se va întâmpla cel mai cool eveniment din Moldova la care vei putea trăi aceasta experiență. KULT Fest îți propune conceptul de “festival la înălțime”, la propriu. Pe 10 iulie, se dă startul celor 3 zile de distracție, muzică de calitate, activități din cele mai recreative și ocazia de a vedea totul de la 300 de metri altitudine.

Să zbor a fost un vis pe care îl am din copilărie. Pe atunci îmi improvizam o nacelă din cutii de carton și mă bucuram de gândul că sunt printre nori. Anul trecut, mi-am îndeplinit visul la KULT Fest, în timp ce ascultam trupa mea peferată care cânta pe scena festivalului. Cine iubește libertatea și aventura, să vină la Roman pentru magia zborului în balon” – recomandat de Cristina F. festivalier.

Un motiv la fel de bun pentru a încerca acest tip de călătorie este împărtășirea experienței cu cei dragi: familie, prieteni sau colegi. Frumusețea acestei aventuri este că de fiecare dată se trăiește cu o altă intensitate. Așa că, invitația este valabilă și pentru cei care nu sunt la primul zbor. Nu uita și că cererea în căsătorie “la înălțime“ este cea mai romantică.

Dacă ești pregătit pentru aventură inedită la înălțime, o vei putea face la KULT Fest, în Roman, pe 10-12 iulie. Dacă te grăbesți, până pe 10 martie, biletele cumpărate în această perioadă îți pot aduce un premiu deosebit: un zbor în doi, cu balonul cu aer cald.

Campania “Zbor deasupra festivalului” se găsește pe www.kultfest.ro și este valabilă în perioada 10 februarie – 10 martie 2020.

Până în martie 2020 prețul unui abonament de 3 zile, pentru o persoană, este de 100 de lei si 250 pentru abonamentele VIP. Copiii cu vârsta sub 7 ani și persoanele cu dizabilități vor beneficia și ediția aceasta de intrare gratuită, în baza documentelor justificative.

Festivalul este organizat de Asociația Kult Generation, produs de Marami Events, cu sprijinul Primăriei Municipiului Roman și al companiilor care susțin viața dinamică a comunității.

Bilete și informații suplimentare despre eveniment pot fi găsite pe www.kultfest.ro, pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/kultfestro/ sau la organizatori:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.