Workshopuri gratuite la festivalul Body Mind Spirit!

1

Festivalul Body Mind Spirit se va desfăşura la Iaşi în ultimul weekend din Mai.

Festivalul promovează o viaţă echilibrată pe toate planurile: trup minte si suflet, iar pentru a asigura acest ţel organizatorii au structurat Festivalul pe trei planuri principale: expozişie cu vânzare de produse, seminarii de dezvoltare personală şi manifestări artistice şi sportive.

Am aflat de pe formare.info că la acest eveniment sunt seminarii gratuite ce se desfasoară pe tot parcursul expoziţiei. Alternativ cu manifestarile artistice, îşi vor expune temele personalităţi din domeniu, precum Ana Pricop, Aritia Poenaru, George Pascal, Steluta Tudose, Cristian Pompei, Iuri Floroiu, Contele Incappucciato, Costica Dorneanu, Cristina Stroiny, astrolog Minerva, terapeut Corina Turliuc.

Intrare gratuita si la workshopuri si la expozitie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.