Workshop-uri Upcycling la IAȘI

0

Upside Down te invită la workshop!

Upside Down înseamnă o idee creativă şi îndrăzneaţă: folosim materiale neconvenţionale -banner, mesh stradal şi camere de cauciuc de la bicicletă – cărora le dăm o nouă viaţă, transformându-le în genţi, portofele, sacoşe, coperte şi multe altele. Mai pe scurt, promovăm conceptul de Upcycling.

Ce este Upcycling, cum şi de ce facem asta? Dacă eşti licean din Iaşi, poți afla asta în week-end-urile 5 – 6 şi 12 – 13 aprilie 2014. Workshop-urile vor fi organizate la The Grape, business HUB of Iași, primul spațiu de lucru comun pentru antreprenori și liber profesioniști.

În fiecare din cele două zile, timp de 3 ore, vei lua parte la discuții șiactivități despre moduri inedite de reutilizare a deșeurilor. Vom realiza împreună obiecte cu „susul în jos”, vom învăţa împreună despre Upcycling și ce alte soluții pentru deșeuri putem implementa în Iași.

Noi venim cu tot ce e necesar, pe tine te aşteptăm doar cu voia bună. În plus, ai şansa să iei acasă cu tine un premiu surpriză.

Te-am convins deja? Intră pe site-ul www.upside-down.ro/workshop până pe 3 aprilie şi completează în formularul de înscriere câteva cuvinte despre tine şi motivaţia ta de a participa la workshop-urile de upcyling.

Atelierele de upcycling Upside Down vor fi implementate în cadrul proiectului câştigător în competiţia naţională „Idei din Ţara lui Andrei”, un proiect de responsabilitate socială Petrom România.

Upcycling

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează