Voteaza „Lectia de inspiratie” – Fundatia Cuvantul Intrupat

0

„Lecţia de inspiraţie” a Fundaţiei Cuvântul Întrupat, în competiţie pentru finanţare la „Idei din Ţara lui Andrei

Susţine proiectul cu votul tău!

Brutar, medic, şofer, poliţist, bucătar, director, învăţătoare, astronaut, macaragiu, pilot de avioane, chimist, doctor de căţei, vânzător, ospătar – sunt câteva dintre meseriile, slujbele, profesiile sau posturile pe care mulţi copii visează să le aibă când vor fi mari. Mulţi, însă nu toţi copiii au astfel de speranţe şi dorinţe pentru vieţile lor de adulţi. Mai cu seama copiii afectaţi de sărăcie, de lipsa de oportunităţi şi resurse şi cei care nu au şansa să aibă în preajmă modele pozitive, demne de urmat, nu vor visa nici unul din aceste vise pentru mai târziu.

De aceea, Fundaţia Cuvântul Întrupat a iniţiat  “Lecţia de inspiraţie”. Proiectul va sprijini 150 de copii, adolescenţi şi tineri din zona Valea Oraşului din Galaţi să continue şcoala, să aleagă educaţia, să se îndrepte către o meserie care le place şi care li se potriveşte, pe scurt, să se pregătească activ pentru a avea un viitor mai bun.

Pentru a obţine finanţare, am înscris proiectul în competiţia “Idei din Ţara lui Andrei”, iniţiat de Petrom, iar acum proiectul are nevoie de votul tău. Te invităm să-l susţii pentru a câştiga finanţarea necesară.

Pentru a-l vota, până pe 31 octombrie, te rugăm să urmezi paşii de mai jos:

  1. Intri pe www.taraluiandrei.ro
  2. Îti faci cont.
  3. Selectezi judeţul Galaţi.
  4. Votezi proiectul “Lecţia de inspiraţie”.

Fii… inspirat şi spune-le şi prietenilor tăi să susţină proiectul. Fiecare vot contează!

Îţi mulţumim în numele fiecărui copil şi tânăr care va învăţa să viseze şi să participe activ la un viitor mai bun pentru sine şi pentru ceilalţi.

 foto

www.cuvantulintrupat.com

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează