Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Voteaza „Lectia de inspiratie” – Fundatia Cuvantul Intrupat

0

„Lecţia de inspiraţie” a Fundaţiei Cuvântul Întrupat, în competiţie pentru finanţare la „Idei din Ţara lui Andrei

Susţine proiectul cu votul tău!

Brutar, medic, şofer, poliţist, bucătar, director, învăţătoare, astronaut, macaragiu, pilot de avioane, chimist, doctor de căţei, vânzător, ospătar – sunt câteva dintre meseriile, slujbele, profesiile sau posturile pe care mulţi copii visează să le aibă când vor fi mari. Mulţi, însă nu toţi copiii au astfel de speranţe şi dorinţe pentru vieţile lor de adulţi. Mai cu seama copiii afectaţi de sărăcie, de lipsa de oportunităţi şi resurse şi cei care nu au şansa să aibă în preajmă modele pozitive, demne de urmat, nu vor visa nici unul din aceste vise pentru mai târziu.

De aceea, Fundaţia Cuvântul Întrupat a iniţiat  “Lecţia de inspiraţie”. Proiectul va sprijini 150 de copii, adolescenţi şi tineri din zona Valea Oraşului din Galaţi să continue şcoala, să aleagă educaţia, să se îndrepte către o meserie care le place şi care li se potriveşte, pe scurt, să se pregătească activ pentru a avea un viitor mai bun.

Pentru a obţine finanţare, am înscris proiectul în competiţia “Idei din Ţara lui Andrei”, iniţiat de Petrom, iar acum proiectul are nevoie de votul tău. Te invităm să-l susţii pentru a câştiga finanţarea necesară.

Pentru a-l vota, până pe 31 octombrie, te rugăm să urmezi paşii de mai jos:

  1. Intri pe www.taraluiandrei.ro
  2. Îti faci cont.
  3. Selectezi judeţul Galaţi.
  4. Votezi proiectul “Lecţia de inspiraţie”.

Fii… inspirat şi spune-le şi prietenilor tăi să susţină proiectul. Fiecare vot contează!

Îţi mulţumim în numele fiecărui copil şi tânăr care va învăţa să viseze şi să participe activ la un viitor mai bun pentru sine şi pentru ceilalţi.

 foto

www.cuvantulintrupat.com

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.