Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino voluntar de fapte bune pentru copiii de la Fundaţia Cuvântul Întrupat!

0

„De câţiva ani sunt pensionară, am fost profesor de limba română. Simt că încă mai am multe lucruri de dat şi am vrut să ajut acolo unde chiar contează, acolo unde chiar este nevoie. De aceea am ales să mă întâlnesc cu copiii de la Centrul Comunitar La Vale al Fundaţiei Cuvantul Întrupat. De patru ori pe săptămână îi îndrum să înţeleagă mai bine gramatica şi să-şi cultive bucuria de a citi.”

Acesta este motivul pentru care doamna Viorica P. a ales să se alăture demersului nostru de a-i sprijini pe copiii vulnerabili. Este cu copiii de luni până joi, câte una sau două ore pe zi. Nu doar dă o mână de ajutor calificată şi competentă, dar face aceasta cu drag şi cu bucurie. Este mult? Este puţin? Noi am spune că este important şi preţios.

Vino şi tu voluntar pentru copiii din Valea Oraşului. Alege să-ţi investeşti cu folos timpul, energia, experienţa şi talentele pe care le ai.

În plus:

  • Îţi faci prieteni
  • Te implici în cel mai simplu şi mai frumos mod
  • Te dezvolţi personal alături de o echipă  experimentată şi dedicată
  • Trăieşti o experienţă unică şi valoroasă
  • Descoperi ce-ţi place, îţi foloseşti abilităţile şi capeţi altele noi
  • Contribui concret la schimbare şi eşti exemplu pentru ceilalţi.

 

Poţi alege să lucrezi direct cu copiii: îi ajuţi la teme, citeşti, cânţi, desenezi, te joci împreună cu ei, eşti un model pentru copii prin atitudine şi comportament. De asemenea, te poţi implica în activităţi administrative şi în evenimentele şi campanile pe care le organizăm. Sau poţi veni cu propriile idei de implicare.

Contactează-ne la info@cuvantulintrupat.com sau la 0236-411695 şi vizitează-ne pe strada Dogăriei -111 (în zona Spitalului CFR).

Te vei convinge singur că merită să contribui activ la un viitor mai bun pentru copiii vulnerabili şi… pentru tine.

Poster campanie voluntariat Cuvantul Intrupat

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.