Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Vino pe 8-9 noiembrie la Iasi pentru a participa la cel mai mare targ de joburi, Angajatori de TOP!

0

Angajatori de TOP se extinde la nivel national. Vino pe 8-9 noiembrie la Iasi pentru a participa la cel mai mare targ de joburi.

Angajatori de TOP este un eveniment de referinta pentru piata resurselor umane avand la activ 15 editii si cel mai mare numar de vizitatori dar si de angajatori.  O traditie de 7 ani, amploarea nationala a evenimentului si numarul mare de angajatori renumiti care participa la eveniment sunt aspecte care definesc cel mai mare eveniment de cariera din tara.

In cele 2 zile ale targului de cariera Angajatori de TOP Bucuresti (25-26 octombrie), au participat 15 000 de vizitatori – 6500 de persoane in prima zi a evenimentului, respectiv 8500 in cea de-a doua zi. Cei prezenti la eveniment au putut aplica cu un singur CV-ul BarCODE pentru cele 3300 de joburi deschise de companiile prezente, au putut discuta cu reprezentanti ai departamentelor de resurse umane si au avut ocazia sa participe la cele 26 de workshop-uri si conferinte tematice.

„Fiind la prima experienta de acest gen ne bucuram ca standul nostru a fost vizitat de numerosi tineri care ofera exact competentele cautate de noi, si anume; excelente abilitati de comunicare in limbi straine de circulatie internationala, dar si cunostinte de rusa, germana, norvegiana, turca, greaca sau chiar farsi. In cele doua zile ale evenimentului am colectat un numar de aproximativ 1000 de aplicatii care suntem siguri ca se vor concretiza in cel putin 70-100 de angajari pana in martie 2014” – Elena Gamulea, HR Manager, G2 Travel (companie tour operator international care a deschis portile biroului de operatiuni din Bucuresti in 2012).

„Estimam ca vom angaja cel putin 10 dintre candidatii cu care ne-am intalnit vineri si sambata la Angajatori de TOP” – Oana Calcan, Recruitment Supervisor, Stefanini.

„Ne bucuram de volumul mare de oameni si de numarul in crestere al studentilor cu profil tehnic. Speram sa recrutam persoane pentru programul nostru de internship si eventual o persoana pentru pozitia de Account Manager” – Spinu Roxana, Senior IT Recruiter, Route66.

„Cele mai multe cereri din partea vizitatorilor evenimentului Angajatori de TOP au fost pentru domeniul economic (marketing, financiar, sales, resurse umane). Am intalnit totusi si persoane interesate de domeniul in care activeaza compania Endava; cei mai multi au fost interesati de QA, Development si HelpDesk” – Georgiana Roman, Recruitment Officer, Endava.

imagine eveniment2Dupa evenimentul din Bucuresti, cel mai mare targ de cariera se extinde la nivel national, iar primul oras in care va fi prezent in aceasta toamna este Iasi – oras care credem ca are cel mai mare potential de crestere in urmatorii ani, iar incepand cu primavara anului 2014 urmeaza Timisoara dar si alte orase mari din Romania. In perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian are loc cea de-a doua editie a evenimentului, prima fiind in toamna anului 2008. Momentan, suntem in plin proces de inregistrare a companiilor care vor participa la evenimentul Angajatori de TOP Iasi, insa am observat un interes crescut din partea angajatorilor din domeniile IT&C, inginerie si outsourcing. Companiile care vor sa participe, se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori@catalyst.ro pana la 1 noiembrie 2013.

La editia din Iasi au confirmat deja participarea  un numar mare de angajatori renumiti: Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

Tot in aceasta toamna, in perioada 11-15 noiembrie, pe www.hipo.ro, va avea loc evenimentul virtual Angajatori de TOP. La aceasta editie virtuala pot participa candidatii care nu au ajuns in evenimentele fizice Angajatori de TOP (Bucuresti si Iasi), cei care locuiesc in alte orase sau cei care se afla in afara tarii. Cum trebuie sa procedeze cei interesati? Pentru a participa la editia virtuala, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe portalul de cariera www.hipo.ro. Dupa logarea pe www.hipo.ro vor putea accesa platforma evenimentului Angajatori de TOP care le permite sa aplice la job-urile oferite de angajatori din toata tara.

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile in sectiunea dedicata proiectelor, pe www.hipo.ro

imagine eveniment1

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.