Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 juin 2010

0

URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 juin, ERA Shopping Park
Spectacle du Centre National des Arts du Cirque
Mise en piste: Arpad Schilling – cie Krétakör

URBAN RABBITs est le spectacle de nouveau cirque français de la 21ième promotion du Centre National des Arts du Cirque, mis en piste par Arpad Schilling de la compagnie Krétakör.
Déambulant dans toute l’Europe, les 16 acrobates ne s’arrêteront qu’une seule fois en Roumanie et c’est à Iasi du 11 au 13 juin 2010!

Retrouvez ce spectacle hors norme mêlant intelligence et invention avec des créations d’agrès très poétiques comme la sphère ou la spirale, et des numéros jamais imaginés comme le doublé trampoline et fil de fer.

Un rendez-vous sous chapiteau à ne pas manquer…

Representations: vendredi, 17h00 – complet
samedi, 19h00 – places disponibles
dimanche, 19h00 – places disponibles

Tarifs: 10 Lei pour les enfants et étudiants et 15 Lei pour les adultes
Billets en vente: au CCF, à la librairie Avant Garde, à Carrefour Era

Plus d’informations sur : urbanrabbits-ccfiasi

URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 iunie, ERA Shopping Park
Spectacol CNAC (Centrul National al Artelor Circului)

Regizor: Arpad Schilling – cie Krétakör

URBAN RABBITs este un spectacol de circ nou francez (arta a circului) propus de cea de-a 21-a promotie a Centrului National al Artelor Circului (Châlons-en Champagne, Franta) si pus „pe pista” de regizorul Arpad Schilling (compania Krétakör).

Aflati in turneu in Europa, cei 16 arcrobati se vor opri doar o data in România si doar la Iasi, intre 11 si 13 iunie 2010!

Veti descoperi un spectacol excepţional, plin de inteligenţa si inventivitate, cu numere de gimnastica foarte poetice – sfera sau spirala – si cu acrobaţii de neimaginat – dubla trambulina si firul de fier.

O intalnire la care nu trebuie sa lipsiti …

Reprezentatii: Vineri, ora 17.00 – bilete epuizate
Sambata, ora 19.00 – locuri diponibile,
Duminica, ora 19.00 – locuri disponibile

Tarife: 10 Lei pentru studenti si elevi si 15 Lei pentru adulti

Biletele sunt puse in vanzare la CCF (Bd. Copou nr. 26), la Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu nr. 16) si la Carrefour Era.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.