URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 juin 2010

0

URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 juin, ERA Shopping Park
Spectacle du Centre National des Arts du Cirque
Mise en piste: Arpad Schilling – cie Krétakör

URBAN RABBITs est le spectacle de nouveau cirque français de la 21ième promotion du Centre National des Arts du Cirque, mis en piste par Arpad Schilling de la compagnie Krétakör.
Déambulant dans toute l’Europe, les 16 acrobates ne s’arrêteront qu’une seule fois en Roumanie et c’est à Iasi du 11 au 13 juin 2010!

Retrouvez ce spectacle hors norme mêlant intelligence et invention avec des créations d’agrès très poétiques comme la sphère ou la spirale, et des numéros jamais imaginés comme le doublé trampoline et fil de fer.

Un rendez-vous sous chapiteau à ne pas manquer…

Representations: vendredi, 17h00 – complet
samedi, 19h00 – places disponibles
dimanche, 19h00 – places disponibles

Tarifs: 10 Lei pour les enfants et étudiants et 15 Lei pour les adultes
Billets en vente: au CCF, à la librairie Avant Garde, à Carrefour Era

Plus d’informations sur : urbanrabbits-ccfiasi

URBAN RABBITs à Iasi – 11-12-13 iunie, ERA Shopping Park
Spectacol CNAC (Centrul National al Artelor Circului)

Regizor: Arpad Schilling – cie Krétakör

URBAN RABBITs este un spectacol de circ nou francez (arta a circului) propus de cea de-a 21-a promotie a Centrului National al Artelor Circului (Châlons-en Champagne, Franta) si pus „pe pista” de regizorul Arpad Schilling (compania Krétakör).

Aflati in turneu in Europa, cei 16 arcrobati se vor opri doar o data in România si doar la Iasi, intre 11 si 13 iunie 2010!

Veti descoperi un spectacol excepţional, plin de inteligenţa si inventivitate, cu numere de gimnastica foarte poetice – sfera sau spirala – si cu acrobaţii de neimaginat – dubla trambulina si firul de fier.

O intalnire la care nu trebuie sa lipsiti …

Reprezentatii: Vineri, ora 17.00 – bilete epuizate
Sambata, ora 19.00 – locuri diponibile,
Duminica, ora 19.00 – locuri disponibile

Tarife: 10 Lei pentru studenti si elevi si 15 Lei pentru adulti

Biletele sunt puse in vanzare la CCF (Bd. Copou nr. 26), la Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu nr. 16) si la Carrefour Era.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează