Un zambet pentru prichindeii de la Centrul de Plasament “Sf. Andrei” Iaşi

0

În data de 16.12.2011, studenţii farmacişti vor merge la Centrul de Plasament “Sf. Andrei” Iaşi pentru a oferi un moment de neuitat copiilor în cadrul Proiectului “Un zambet pentru îngeraşi de sărbători”, eveniment care încheie Campania “Ajutaţi-ne să ajutăm” realizată de Societatea Studenţilor Farmacişti Iaşi, în anul 2011.

Din inimă pentru copii, au fost atrase fonduri de la ieşenii cu inimă, pentru a oferi un zâmbet copiilor care au nevoie de sprijinul nostru.

Grupul Şcolar Economic de Turism Iaşi este partener în cadrul proiectului. O echipă de 11 elevi, reprezentaţi ai firmei  de exerciţiu ESCAPAR TOUR, vor pune în scenă piesa de teatru “Copii şi îngerii”, coordonată de Prof. Mihaela Loredana Rusu.

Petrecerea îngeraşilor va fi animată de o sedinţă face painting, de spiriduşi, îngeri şi zâne care îl aşteaptă pe Moş Crăciun. La eveniment vor fi prezenţi 15 membri ai SSFI, elevi şi cadre didactice de la Grupul Şcolar Economic de Turism.

„Copiii la care mergem au vârste cuprinse între 3 şi 6 ani. Moş Crăciun le va oferi cadouri în schimbul colindelor şi poeziilor recitate de prichindei. De asemenea, o parte din membri SSFI se vor costuma in diverse personaje amuzante pentru a-i inveseli pe copii”, a declarat Georgiana Orbeanu, coordonator al Departamentului Social al SSFI.

 

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează