Un nou Targ Vintage si Hand made la Galati / 22 – 24 octombrie 2010

0

“Madame VINTAGE”

Organizatoarele acestui nou targ Constance VINTILA si Angela BACIU invita pe toti iubitorii de frumos si arte in perioada: 22 – 24 octombrie 2010 in Club “Zodiar”(fostul cinema „Popular) la o noua editie a Targului Vintage si Hand made „Madame Vintage…la Galati”.

Ideea celor doua organizatoare este  si de aceasta data de a oferi publicului comparator 3 zile de bucurie si relaxare, intr-o atmosfera ambientala, veche, intr-un spatiu generos, deschis, aerisit, clubul “Zodiar” fiind deja cunoscut pentru ospitalitate, o echipa tanara si dinamica, muzica buna, in asa fel incat puteti veni sa admirati hainele si accesoriile vintage, dar si contemporane, bijuterii hand made din pietre semipretioase si fimo, argintarie, dantelarii, carti, obiecte de anticariat si multe alte surprize.
Puteti cumpara: hainute, esarfe, saluri, brose, inele, cercei, bratari deosebite, genti, cadouri, rame de fotografii si multe alte surprize.
Invitam cu aceasta ocazie toti artistii care doresc sa expuna si  sa vanda produse vintage si hand made, inscrierile au inceput deja, persoana de contact: Constance Vintila (officedecoratiuni@yahoo.com ) , dar si  pe toti stilistii de moda, fashionistele si cei ce iubesc schoping-ul.

Oferim ca de fiecare data: locatie frumoasa, spatiu accesibil, concept expozitional, continuitate, echipa profesionista, promovare media atat inainte, cat si dupa organizarea targului.
La “Madame Vintage” din Galati poti gasi, daca ai rabdare ,o multime de lucruri frumoase, inedite, cu preturi accesibile si mai mult decat prietenoase, iar pentru mai multe cumparaturi se ofera reduceri, iar din partea “casei” suveniruri de neuitat.

Ca la fiecare editie, va fi prezent si un fotograf profesionist care, la cererea vizitatorilor, va face fotografii de epoca in mijlocul obiectelor expuse.

Invitam pe toti galatenii, brailenii si turistii ce trec prin orasul nostru sa viziteze targul.
Scopul targurilor noastre este de a oferi vizitatorilor o clipa de relaxare si bucurie, de a-ti petrece intr-un mod agreabil timpul liber si de a promova si incuraja artistii hand made.

Evenimentul beneficiaza, ca si pana acum de promovare media in presa scrisa, on line, reviste de specialitate, televiziuni si radio – si le multumim tuturor ca ne sunt aproape – dar si prin afise, flyere si pliante promotionale.
Accesul gratuit pentru vizitatori, intervalul orelor de vizitare este: 11.00 – 19.00, va asteptam la o cafea fierbinte.

Echipa organizatorica „Madame Vintage”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează