Un nou atelier de lucru manual Redu Consumul, Reutilizează, Reciclează / 19 noiembrie 2011 la Iasi

0
Cum v-am obișnuit, în a treia sâmbăta din lună, pe 19 noiembrie 2011, va așteptăm la un nou atelier de lucru manual Redu Consumul, Reutilizează, Reciclează, cu trei ore de activități creative și recreative, de la orele 14 și 17, la Librăria Cărturești din Iași, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2.
In cadrul acestui atelier vom reutiliza și recicla din nou deșeuri de hârtie, transformându-le în obiecte decorative precum globuri pentru pomul de Crăciun sau în obiecte cu utilitate  precum pungi de hârtie, plicuri pentru cadouri, suporturi și vase din hârtii etc. Astfel, într-o atmosferă informală și prietenoasă împărtășim tehnici și idei creative și, mai ales, învățăm cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza și recicla. Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și

Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu o scurtă motivație, ocupația, vîrsta și datele de contact către adresa contact@maibine.eu. Ulterior veți primi un mail de confirmare. Numărul de locuri disponibile este 20. Limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.
Atelierele de lucru manual fac parte din ediția a cincea a proiectului Redu Consumul, Reutiliează, Reciclează, implementat de Asociația Mai Bine și Asociația TERIS, în parteneriat cu organizația Recolamp și co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează