Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un nou atelier de lucru manual Redu Consumul, Reutilizează, Reciclează / 19 noiembrie 2011 la Iasi

0
Cum v-am obișnuit, în a treia sâmbăta din lună, pe 19 noiembrie 2011, va așteptăm la un nou atelier de lucru manual Redu Consumul, Reutilizează, Reciclează, cu trei ore de activități creative și recreative, de la orele 14 și 17, la Librăria Cărturești din Iași, str. Tudor Vladimirescu nr. 2, etaj 2.
In cadrul acestui atelier vom reutiliza și recicla din nou deșeuri de hârtie, transformându-le în obiecte decorative precum globuri pentru pomul de Crăciun sau în obiecte cu utilitate  precum pungi de hârtie, plicuri pentru cadouri, suporturi și vase din hârtii etc. Astfel, într-o atmosferă informală și prietenoasă împărtășim tehnici și idei creative și, mai ales, învățăm cum prin gesturile mici de zi cu zi putem reduce consumul, reutiliza și recicla. Materialele folosite în cadrul activităților de lucru manual sunt puse la dispoziție de către organizatori, iar obiectele realizate vor fi valorificate ulterior de către Asociația Mai Bine. Participanții vor avea ocazia de a se deplasa de la o masă de lucru la alta, pentru a exersa fiecare activitate și

Accesul la atelier este gratuit, iar participanții se pot înscrie trimițând un e-mail cu o scurtă motivație, ocupația, vîrsta și datele de contact către adresa contact@maibine.eu. Ulterior veți primi un mail de confirmare. Numărul de locuri disponibile este 20. Limita minimă de vârstă pentru participanți este de 14 ani.
Atelierele de lucru manual fac parte din ediția a cincea a proiectului Redu Consumul, Reutiliează, Reciclează, implementat de Asociația Mai Bine și Asociația TERIS, în parteneriat cu organizația Recolamp și co-finanțat de Primăria Municipiului Iași.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.