Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Un cinematograf de cinci stele s-a deschis în Botoşani

0

Cine Grand, primul cinematograf multiplex din Botoșani, se deschide astăzi, 12 iulie.

Cu 446 de locuri în cinci săli, cinematograful îşi propune să devină prima opțiune a publicului botoșăneanpentru petrecerea timpului liber.Parte a uneia dintre cele mai importante reţele cinematografice din lume, Cine Grand îşi propune ca, în următorii 5 ani, să deschidă 100 de ecrane în întreaga ţară.

Cine Grand este parte a rețelei Cine Grand, o companie internațională fondată de o echipă de profesioniști cu peste 60 de ani experiență. Pe lângă locațiile recent inaugurate în România și Bulgaria, companiaare cinematografe și în China, India și în alte țări din lumea întreagă. Rețeaua Cine Grand include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.

„Am investit multă energie în deschiderea celui mai nou cinematograf multiplex din Botoșani și ne așteptăm ca el să aibă mare succes, devenind locul preferat al botoșănenilor și al locuitorilor din împrejurimi. Cine Grand  este singurul cinematograf din Botoșani unde oamenii pot să urmărească filme într-o ambianță care se ridică la standardele internaționale și sperăm că mersul la film va deveni o obișnuință în rândul clienților noștri,” a spus Amitabh Vardhan, CEO Cine Grand.

Cine Grand, primul cinematograf multiplex din Botoșani, are cinci ecrane echipate cu sisteme de proiecție digitală 3D, care oferă o experiență captivantă a vizionării de filme. De asemenea, cinematograful este amenajat în așa fel îcât să creeze o atmosferă confortabilă și modernă pentru iubitorii de filme. Cine Grand aduce în Botoșani cele mai noi filme de box office din Hollywood și premiere de filme care vor avea loc în același timp cu premierele din alte mari orașe din Europa.

Locuitorii Botoșaniului și nu numai se pot bucura de filmele preferate într-un cinema care poate fi comparat cu ușurință cu cinematografele de top din România, mulțumită tehnologiei aduse în oraș de Cine Grand.

CP_Cine Grand  (4)

Despre Cine Grand

Cine Grand este parte al lanțului Cinegrand, rețea fondată de un grup de profesioniști cu peste 60 de ani experiență,  care deține un lanț de cinematografe. Pe lângă locațiile recent deschise în România și Bulgaria, compania are cinematografe și în China, India și în alte țări din lumea întreagă. Cine Grand plănuiește să intre și pe piața cinematografiei din Europa şi Africa. Portofoliul Cine Grand Network include branduri de cinematografe precum „Cine Grand”, „Grand Cinemas” și „My Cinemas”.

www.facebook.com/CineGrandRO

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.