Turul Ciclist al României

0

Bicicleta îşi recâştigă încet, dar sigur poziţia în bătălia cu milioanele de automobile din România. În această perioadă de timp Turul ciclist al României este în plină desfăşurare de forţe, acum în Moldova. drum-de-munteReprezentanţii celor 12 echipe participante au străbătut aproape 400 de kilometri, conform articolului publicat azi, 9 iunie de ziarul Adevărul. Un fragment din acest articol poate fi citit mai jos.
„Startul ediţiei din acest an a turului ciclist a fost dat ieri la Constanţa. După un traseu de 380 de kilometri, participanţii la competiţie au ajuns astăzi (8 iunie), în jurul orei 16.40, în Bacău. Mâine dimineaţă (9 iunie), reprezentanţii celor 12 echipaje vor pleca spre Botoşani pe un traseu de 160 de kilometri, care va trece prin oraşele Roman şi Târgu-Frumos.”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează