Trupa TAXI cântă pentru absolvenţii ieşeni

0

Absolvenţii promoţiei2012 acelui mai vechi centru universitar din ţară petrec „studenţeşte”la Ziua Absolventuluidin cadrul Iaşi Educational Trade Show – IETS.

La IETScea mai importantă resursă a oraşului este sărbătorită pe data de 3 iunie aşa cum se cuvine – cu o zi specială, dedicată în întregime tinereţii. Ziua Absolventului marchează şi ultima zi a Iaşi Educational Trade Show – evenimentul Iaşului în educaţie. Indiferent de universitatea, facultatea sau specializarea de la care provin, absolvenţii ieşeni se vor reuni sub egida IETS pentru a arăta ieşenilor că sunt mândri de faptul că şi-au adus contribuţia la dezvoltarea centrului universitar Iaşi. Solemnitatea manifestării şi entuziasmul specific tinerilor vor fi cuvintele de ordine ale evenimentului care va atrage studenţi, cadre universitare, oficialităţi şi simpli spectatori deopotrivă.

Tradiţionalul Marş al Absolvenţilor va avea loc anul acesta în cadrul Iaşi Educational Trade Show. Manifestarea, devenită deja un simbol al finalului studenţiei, se transformă într-o ocazie pentru fiecare universitate din Iaşi să arate că are cei mai entuziaşti absolvenţi. Într-o procesiune similară festivităţilor din marile centre universitare ale lumii, sutele de tineri vor trece în aplauzele spectatorilor prin faţa tribunei amenajate pe bulevardul Ştefan cel Mare.

După cuvântările rectorilor, ale oficialităţilor locale şi după binecuvântarea oferită de înalţii prelaţi, tinerii vor pleca în marş până în Piaţa Naţiunii, pe esplanada Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, unde îi aşteaptă cea mai antrenantă petrecere în aer liber din Iaşi.

Evenimentul care marchează închiderea anului universitar va fi găzduit de un DJ şi un MC Kiss FM, care vor anima atmosfera până la sosirea invitaţilor speciali, trupa TAXI. Îndrăgiţi de ieşenii de toate vârstele şi de tineri în special, cei dela TAXIvor cânta piese precum „Non stop”, „Cele două cuvinte” sau „Strada mea c-un singur bec”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează