Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trasnitii de la Prima TV au inmanat unei familii din Bacau cheile casei in care vor locui

0

Opt case in cinci zile pentru oamenii nevoiasi a fost cel mai mare eveniment de constructie accelerata din acest an, realizat in cadrul campaniei “BIG BUILD – O casa pentru fiecare”, lansata de Prima TV in parteneriat cu Habitat for Humanity Romania.

Trasnitii de la Prima TV au fost si ei pe santier hotarati sa dea gata ce mai era de facut pentru a finaliza casele si a inmana cheile beneficiarilor. (Video aici) In interiorul casei ii astepta parchetul, iar dupa ce l-au asezat la locul lui, simpaticii actori au trecut la tencuit peretii. Grig Chiroiu a venit pe santier cu ajutoare de nadejde, sotia si cei doi copii ai sai au dat si ei o mana de ajutor si s-au bucurat ca au putut contribui la implinirea unui vis.

Trasnitii - Prima TV (1)

Am fost placut impresionati de spiritul de echipa al voluntarilor si, cumva,
ne-am regasit pe noi, pentru ca si ei, prin ceea ce fac, sunt demni de Cartea Recordurilor. Beneficiarii au lucrat cot la cot cu voluntarii. Asa ca practic au pus umarul pentru a-si vedea visul implinit. Mi s-a parut extraordinar ca s-au putut construi atatea case in numai cinci zile. Ar fi bine ca cei care lucreaza in constructii sa ia lectii de la echipa Habitat for Humanity
”, a spus Grig Chiroiu.

Destinele a opt familii din Bacau s-au schimbat radical cand au primit cheile caselor la care au visat o viata intreaga. Locuintele au fost ridicate cu efortul a peste doua sute de voluntari din tara si din strainatate. S-a muncit mult, dar finalul a intrecut orice asteptari. Lacrimile au spalat deznadejdea din sufletele beneficiarilor, iar acum e din nou loc pentru speranta.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.