Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Trasee pentru biciclete in Iasi!

1

EVZ.ro a avut o idee foarte interesantă de a propune câteva trasee pentru biciclete în câteva oraşe mari ale ţării. Mai jos este „oferta” pentru Iaşi propusă de arhitecta Adriana Gheorghiescu!

„Din cartierele muncitoreşti, care se află în partea de jos a oraşului, zona inundabilă a Bahluiului, cresc bulevarde mari care se adună într-o intersecţie : Podu Roş. De aici se poate ajunge  pedalând prin locuri frumoase: Palatul, Mitropolia, strada Lăpuşneanu, Parcul Copou, Grădina Botanică, până în capătul “de fală” al oraşului, unde avea şi Mihail Sadoveanu casă.”

TRASEE:

Din Şoseaua Nicolina  sau din Şoseaua Bucium – Bulevardul Socola

Bulevardul Alexandru cel Bun – Podul de Piatră

Campus Tudor Vladimirescu – Splai Bahlui Mal Stâng, până în Podu Roş

Din Pod
Roş – Strada Palat(Palatul Culturii) – Bulevardul Ştefan cel Mare (Mitropolie) – Teatrul Naţional – strada
Cuza Vodă – strada Lăpuşneanu – Bulevardul Carol I (Parcul Copou)

Campus Titu Maiorescu – Aleea Mihail Sadoveanu – Parcul dendrologic Şcoala Normală – Pădurea Breazu – sat Rediu

Citeşte articolul complet de pe evz.ro pentru lista completă de trasee de biciclete în Iaşi!

(foto Florin Ghinda, 2009)

iasi

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.