Trasee pentru biciclete in Iasi!

1

EVZ.ro a avut o idee foarte interesantă de a propune câteva trasee pentru biciclete în câteva oraşe mari ale ţării. Mai jos este „oferta” pentru Iaşi propusă de arhitecta Adriana Gheorghiescu!

„Din cartierele muncitoreşti, care se află în partea de jos a oraşului, zona inundabilă a Bahluiului, cresc bulevarde mari care se adună într-o intersecţie : Podu Roş. De aici se poate ajunge  pedalând prin locuri frumoase: Palatul, Mitropolia, strada Lăpuşneanu, Parcul Copou, Grădina Botanică, până în capătul “de fală” al oraşului, unde avea şi Mihail Sadoveanu casă.”

TRASEE:

Din Şoseaua Nicolina  sau din Şoseaua Bucium – Bulevardul Socola

Bulevardul Alexandru cel Bun – Podul de Piatră

Campus Tudor Vladimirescu – Splai Bahlui Mal Stâng, până în Podu Roş

Din Pod
Roş – Strada Palat(Palatul Culturii) – Bulevardul Ştefan cel Mare (Mitropolie) – Teatrul Naţional – strada
Cuza Vodă – strada Lăpuşneanu – Bulevardul Carol I (Parcul Copou)

Campus Titu Maiorescu – Aleea Mihail Sadoveanu – Parcul dendrologic Şcoala Normală – Pădurea Breazu – sat Rediu

Citeşte articolul complet de pe evz.ro pentru lista completă de trasee de biciclete în Iaşi!

(foto Florin Ghinda, 2009)

iasi

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.