Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

JOB Trainer colaborator @ Școala de Valori

0

Oportunitate faină pentru trainerii pasionați de educație

Asociația Scoala de Valori este în căutarea unor profesioniști energici și pozitivi, abili în a menține atenția publicului și în a transmite ideile într-un mod coerent și adaptat la nevoile grupurilor de interațiune. Fiind vorba despre colaborare, vă rugăm să țineți cont că este necesar să aveți una din următoarele forme de organizare: SRL, PFA sau ONG.

Sursa și mai multe informații aici.

Livrarea conținutului educațional se va desfășura atât online, cât și în mod direct în judetul Bacău. Puteți aplica direct prin platforma Hipo sau puteți trimite cv-ul dvs la adresa de e-mail: traineri@scoaladevalori.ro până la data 15.04.2021

Despre autor

avatar

Școala de Valori este o organizație non-guvernamentală apărută în 2009 ca urmare a unei idei îndrăznețe a mai multor tineri întreprinzători. În toate ”viitorurile posibile”, vor avea succes aceia care își explorează potențialul și învață să se auto-depășească, colaborează cu celelalte generații și caută activ oportunități astfel încât să contribuie la transformarea societății, oferind bunăstare generațiilor prezente și viitoare. Misiunea Școlii de Valori este aceea de a călăuzi tinerii să învețe să devină creatorii propriilor lor vieți, fiind singura asociație din România care implementează în programele sale educația centrată pe valori. Acest model educațional implică dezvoltarea de competențe împărțite pe patru arii: dezvoltarea caracterului, explorarea personalității, implicare civică și well-being. Școala de Valori dezvoltă patru programe educaționale naționale: Adoptă un Liceu, Excepționalii, Laboratorul de Cariere și Arcademia prin care contribuie activ la dezvoltarea educației din România, oferind cunoaștere și îndrumare adolescenților, tinerilor și profesorilor.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.