Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Tombola campaniei de lansare a Centrului Municipal de Colectare Iași, „IAȘUL MEU CURAT”, și-a desemnat câștigătorii!

0

Pe 10 martie 2016, în Municipiul Iași s-a lansat, în premieră pentru România, Centrul Municipal de Colectare a deșeurilor din gospodării particulare. Cu această ocazie, s-a dat startul unei campanii de informare și încurajare a ieșenilor să participe la proiectul „Iașul meu curat”, prin debarasarea corectă a deșeurilor la CMCI și participarea implicită la o tombolă cu premii atractive.

eticheta remeshÎntre 10 și 31 martie 2016, sute de ieșeni au trecut pragul Centrului Municipal de Colectare Iași (CMCI), un proiect rezultat în urma parteneriatului dintre Organizația ECOTIC, Primăria Iași, Salubris SA și Norway Grants. Oamenii au făcut dovada unui spirit civic extraordinar, începând cu adevărat curățenia de primăvară și predând corect, în cadrul centrului, deșeuri dintre cele mai diverse: de la hârtie, plastic și sticlă până la electronice, textile, baterii, precum și bunuri reutilizabile ce vor fi donate către grupuri defavorizate.

Tineri și vârstnici, cu toții au fost înscriși într-o tombolă cu premii atractive. Merită menționată diversitatea celor care au ales să urmeze îndemnurile campaniei de lansare și să contribuie activ la curățenia Iașului. Înscrierile consemnează participanți foarte tineri, alături de octagenari care au pus nevoia de curațenie și civilizație a comunității lor înaintea confortului propriu. Felicitări!

Iată câștigătorii tombolei, desemnați în cadrul tragerii la sorți din data de 1 aprilie 2016:

7 tablete
1. Năstase Iuliana
2. Parpantă Lucian
3. Mastarelu Rafael – Alexandru
4. Ignat Mihaela
5. Filimon Florina
6. Murgocea Maria
7. Carp Lucica

2 televizoare LCD
1. Lupu Costel
2. Doboș Robert

1 mașină de spălat
1. Popescu Adina

Pentru mai multe detalii, www.cmciasi.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.