Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Toamna culturala la Galati si Tg. Bujor

0

FESTIVALUL NATIONAL DE POEZIE “GRIGORE HAGIU”, Editia XXII-a, 26 – 28 septembrie 2014

Din program:

Colocvii, evocari, amintiri, recitaluri, lansari de carte, reviste, vizitarea orasului Galati, lecturi publice, decernarea premiilor, sesiuni de autografe.

 Afis_sept_2014

Vineri 26 septembrie, Galati

–         ora 18.00 Deschidere manifestari Libraria “Donaris”

                        Prezentarea Revistei “Porto Franco”

–         ora 18.30 Statuia lui Eminescu – recitaluri poetice publice

Sambata 27 septembrie, Tg.Bujor

–         ora 10.00 Primaria oraseneasca – deschidere, alocutiuni

–         ora 10.30 Biserica “Adormirea Maicii Domnului”

–         ora 11.30 Biblioteca “Grigore Hagiu” – expozitii de carte, evocari, amintiri,

                      Recital “Poeti in septembrie”

–         ora 12.30 Casa Memoriala “Grigore Hagiu”

                      Acordarea Premiului “Cartea Anului” oferit de Primaria Tg.Bujor

–         ora 13.30  Scoala Gimnaziala “Grigore Hagiu”

                       Spectacol cultural-artistic: Poezia si muzica toamnei

–         ora 15.30  Muzeul Satului Padurea Garboavele

Duminica 28 septembrie, Galati

–         ora 10.00 Biblioteca V.A.Urechia, sala M.Eminescu

                      Colocviu “Grigore si Nichita – efigia unei generatii”

                      Recital: “Septembrie cu poeti”

                      Decernarea premiilor festivalului

–         ora 12.00 Statuia lui M.Eminescu – omagiale

–         ora 12.30 Vizitarea orasului Galati

Coordonator program: Sterian VICOL – scriitor

PR eveniment: Angela BACIU – scriitor

Invitati: Mihai Cimpoi, Nicolae Dabija, Cassian Maria Spiridon, Marius Chelaru, Lucian Vasiliu, Ioan Holban, Adi Cristi, Ion Bacu, Vadim Bacinscki, Mihaela Albu, Dan Anghelescu, Aura Cristi, Constantin Trandafir, Mihai Batog, Liviu Apetroaie, Mihai Haivas, Florentin Palaghia, Mihai Visoiu, Ion Nesu, Mihai Nicolae, Dionisie Duma, Sandel Stamate, Ionel Necula, Victor Cilinca, Violeta Craiu, Liliana Spataru, s.a.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.