Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

TEDxGalațiED 2017: „Time’s up! Take a decision now!” 7 octombrie 2018

0

La începutul lunii octombrie Education & Support Sphere organizează o nouă ediție a unui eveniment de tip TED-Ed. Este vorba despre TEDxGalațiED 2017 ce va avea loc pe 7 octombrie în cadrul Universității Danubius.

Tema evenimentului, „Time’s up! Take a decision now!”, reunește pe durata unei zile de conferință 16 speakeri din domeniul educațional: Popa Cătălina-Diana, Curoșu Doru, Ghindă Florin, Hoza Cornel Marian, Barta Peter, Nastasă Robert, Beteringhe Emanuel, Covaciu Ovidiu, Sîrbu Armina, Neamțu Ovidiu, Radion Adrian, Retegan Mirela, Rizvi Shajjad, Talpeș Măriuca, Zaharia Dan și Barbă Ema. Toți cei 16 speakeri au joburi în domenii de activitate variate, vin cu experiențe și povesti diferite. Mai mult decât atât, participanții vor putea viziona 4 TED Talk-uri de la evenimente anterioare.

Fiind un eveniment axat pe domeniul educației, grupul țintă este format din oameni interesați de viitorul acestui domeniu, indiferent de vârsta pe care o au.

Organizatorii își propun să adune pe durata unei zile 100 de participanți dispuși să se implice în dezvoltarea lor personală precum și cea a comunității din care fac parte, prin intermediul educației.

Cei interesați se pot înscrie completând formularul din link-ul de mai jos:

https://goo.gl/HDndvb

*TAXĂ DE ÎNSCRIERE: 100 RON

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.