TEDx Iasi / 13 iunie 2010

2

TEDx se întâmplă şi la Iaşi! După Bucureşti şi Cluj, iată că este rândul Iaşului pentru TEDx.

TEDx Iasi este realizat de organizatia Youth Academy, va avea loc pe data de 12 update 13 iunie, 2010 si are drept invitati speakeri din mediul corporate, arta, educatie si design. Plus, un invitat surpriza, a carui identitate o vei afla doar atunci.

Tema evenimentului este “Ce ii face pe oameni fericiti“.

Au inceput inscrierile pentru prima editie TEDx Iasi, de pe 12 iunie 2010. Pentru a fi in sala, intra la sectiunea inscriere, completeaza formularul si in maxim 24 de ore te vom contacta pentru a-ti rezerva locul.
Taxa de participare este de 100 de lei, daca te inscrii pana pe 25 mai 2010. TEDx Iasi este un eveniment non-profit, toate fondurile mergand in organizarea evenimentului.

Mai multe informaţii pe tedxiasi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.