Targu Neamt – statiune turistica de interes national!

0

La Târgu Neamţ turismul pare să fie prioritar pentru investiţiile din următoarea perioadă de timp.
O staţiune balneoclimatetrică, cetatea Neamţului sau mănăstirile sunt câteva din punctele de atracţie pentru Târgu Neamţ.

„Decizia recunoasterii acestui statut a fost luata in sedinta de guvern de ieri (22 iulie 2009)” conform articolelor publicate pe realitateamedia.ro sau pe ştirilocale.ro

„Primele demersuri ale autoritatilor locale targ-nemtene in acest sens au fost facute acum aproape doi ani. Principalele noastre atuuri sunt Cetatea Neamtului, casele memoriale si manastirile. Ca sa nu mai vorbim despre faptul ca in cativa ani vom avea cea mai moderna statiune balneoclimatetrica din Europa, la Baile Oglinzi”

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează