Targ national de antichitati „Art Deco” la Iasi, 8-11 octombrie 2009

0

Moldova Mall organizează în perioada 8-11 octombrie – Târgul naţional de antichităţi „Art Deco” ce va avea loc pe terasa de la etajul 6 a centrului comercial.

banner_website_targ-1Colecţionari din toată ţara vin cu picturi, sculpturi, icoane, obiecte decorative, argintărie, ceasuri şi pendule, numismatică, bijuterii, militare (săbii, decoraţii, uniforme), mobilier stil şi alte obiecte de colecţie. Tîrgul deschide terasa de la etajul 6 şi, pe toată perioada desfăşurării lui, se poate vedea Iaşul, în cel mai colorat anotimp.

Via Stiri Locale si Evenimentul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează