Talciocul urban de Iasi pentru copii

0

Cabinetul de psihoterapie Willing va invita sa participati la Talciocul urban de Iasi pentru copii,duminica 30 septembrie de la ora 10:00 pana la ora 14:00.

Evenimentul va avea loc la terasa Anturaj din strada Gavril Muzicescu in Iasi (zona Fundatie).

Talciocari vor fi copiii alaturi de familiile lor,petrecand astfel o minunata zi impreuna! Se vor vinde lucruri din camera copiilor incepand cu jucarii,lenjerii de pat,hainute,bijuterii si terminand cu mobila. Inscrierile se fac prin e-mail la office@willing.ro sau telefonic la numarul 0758512043. Participarea este gratuita atat pentru talciocari cat si pentru vizitatori!

Willing este dedicat spiritului feminin iar prin organizarea acestui eveniment aduce aproape familia si ii propune un mod armonios si relaxant de a petrece un timp frumos impreuna. Copiii vor fi motivati sa isi faca ordine in camera,vor invata cum sa negocieze produsele scoase la vanzare si vor trebui sa coopereze cu parintii lor pentru a vinde cat mai multe obiecte. Mamele isi vor putea savura cafeaua de dimineata alaturi de partenerii lor si vor avea parte de o sesiune de cumparaturi inedita!
Mai multe detalii despre talciocul de duminica puteti afla pe situl cabinetului www.willing.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează