Tabăra de pictură hobby art – ediţia de vară / 22- 28 iulie 2013

0

Luni incepe tabara de pictura hobby art pentru adulti care se va desfasura in perioada 22- 28 iulie.

Dupa ce verile trecute ne-am bucurat de senzatiile cromatice din fata sevaletului si de atmosfera de grup la Pestera, Sighisoara si Balchik, vara aceasta vom incerca sa surprindem imprejurimile picturale ale Voronetului.

Pentru prima data vom descoperi Bucovina intr-o formula de aceasta data peste asteptari: 16 invatacei – dar deja cu o anumita experienta chiar expozitionala – si 2 instructori artistici. Activitatile acestei editii a taberei de varase vor desfasura pe grupe de lucru, in functie de optiunile participantilor de a participa la activitatile de plein air sau de atelier si se vor axa in special pe practica. Fiind vara, chiar si activitatile de atelier le vom desfasura pe o generoasa terasa de lemn acoperita, asadar vom beneficia de cat mai mult timp petrecut in natura.

Tabara de pictura hobby art se desfasoara in fiecare an in 3 editii: una de iarna ( organizata doar la cerere) si vara – amandoua organizate pentru persoane cu o anumita experienta in ale pictatului, precum si o editie de toamna, organizata pentru incepatori. Varsta minima a participantilor este 18 ani.

Mai multe detalii despre tabara gasiti pe www.tabarapictura.wordpress.com.

 

Tabara de pictura hobby art este un proiect Arbex Art Decor.

afisr

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.