Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Sute de gălăteni aleargă și strâng fonduri pentru schimbarea Galațiului

0

Fundația Comunitară Galați organizează pe 2 iunie 2019, Semimaraton Galați – cel mai mare eveniment sportiv și filantropic prin care comunitatea locală se mobilizează şi strânge fonduri pentru cauzele pe care le consideră relevante.

Evenimentul se întâmplă pentru al șaselea an consecutiv. Anul acesta, Semimaraton este despre mișcare pentru schimbarea în bine a Galațiului, prin implicarea de la firul ierbii a grupurilor de inițiativă, a ONG-urilor, a gălățenilor.
12 ONG-uri și grupuri de iniţiativă selectate, propun un proiect care adresează o problemă socială, de educaţie și implicare comunitară, protectia animalelor, etc.
Alergătorii care participă la Semimaraton susțin unul dintre cele 12 proiecte, prin achitarea taxei de participare la competiție și prin mobilizarea unui cerc de susținători.
De asemenea, orice persoană fizică sau companie poate să contribuie la schimbarea în bine a comunității locale, donând o sumă fixă sau variabilă (per kilometru alergat), pentru unul sau mai multe proiecte.
Cauzele, detaliile de înscriere și regulamentul sunt disponibile pe site-ul https://semimaratongalati.ro/.
Pot fi făcute donații prin Card bancar de pe site-ul evenimentului si prin Transfer bancar la datele in contul IBAN: RO42RNCB0141148143890001.
În cele cinci ediții ale evenimentului, Fundația Comunitară Galați a facilitat realizarea a 50 de proiecte, finanțate cu mai bine de 146.000 lei, strânși de la peste 2500 de susținători.
Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resurse și potențial uman local. Organizația aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a crea comunități în care să ne simțim ca acasă. În 4 ani Fundația a finanțat zeci de proiecte și a pus în mișcare Galațiul generos.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.