SuPORTing 2013: meci de fotbal caritabil la Iasi

0

Joi, 16 mai 2013, începând cu orele 1700la Sala Polivalentă va avea loc SuPORTing, meciul caritabil oganizat de Asociația AsdMARK.

SuPORTing este un eveniment care își propune să aibă un impact pozitiv în societatea ieșeană prin intermediul sportului în principal, dar și al carității.

Ajuns la a V-a ediție, meciul de fotbal dintre profesorii și studenții de la FEAA, are în acest an scopul de a ajuta o fetiţă de 7 ani să poată auzi. Aceasta a fost diagnosticată cu hipoacuzie neurosenzorială bilaterală congenitală, cu afectare gravă a limbajului în urmă cu 6 ani. Hipoacuzicul este o persoană cu simțul auditiv diminuat. Multe hipoacuzii pot fi rezolvate pe cale chirurgicală, în timp ce altele nu pot fi ameliorate decât pe cale protetică. Doctorii fetiţei Maia, au ajuns la concluzia că îi sunt necesare proteze auditive. Însă aceste proteze auditive ajung la suma de 1000 de EURO.

De aceea, banii încasaţi din vânzarea de bilete la SuPORTing vor fi folosiţi pentru a-i ajuta pe părinții fetiței să-i cumpere protezele auditive de care are nevoie. Prețul unui bilet este de 5 lei. Biletele s-au pus deja în vânzare și se pot achiziționa în continuare (inclusiv în ziua evenimentului) de la membrii asdMARK și de la standul dedicat evenimentului (parter FEAA, UAIC).

Pentru a achiziționa bilete și pentru a dona pentru Maia ca să îți recapete auzul contactați membrele Asociației AsdMARK:

–         Pătraş Maria-Monica – E-mail: patras_monica@yahoo.com & Nr  de tel: 0761413992

–          Zetiu Anca-Mihaela –   E-mail: anca.mihaelazetiu@yahoo.com & Nr de tel: 0752288198

SuPORTing doreşte să fie un sprijin real al familiei Dărășteanu, astfel încât micuța Maia să aibă în asociația noastră, în susținătorii evenimentului și în cei care vor participa, un real sprijin financiar, un real sprijin care să o ajute să audă. Din aceste motive, este important ca mass-media şi publicul larg să cunoască scopul caritabil adus în prim plan de acest meci de fotbal dintre profesori și studenți. SuPORTing şi-a propus acum mulți ani să îmbunătăţească cât de cât unele aspecte sociale și a avut succes, așa că sperăm ca prin ediția acestui an să reușim să o ajutăm pe Maia să-și achiziționeze aparatul auditiv de care are nevoie pentru a nu mai fi confuză, pentru a înțelege mai înțelege mai bine ceea ce i se spune și pentru a reuși să pronunțe cuvintele corect.”, a declarat Anca Balaban, PR Manager al Asociației AsdMARK.

 suporting 2013 - asdmark

Despre SuPORTing:

Evenimentul SuPORTing a fost gândit de către alumni AsdMARK atunci când încă erau studenți la specializarea Marketing din cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor din Iași și a fost implementat obținând rezultate foarte bune în ceea ce privește strângerea de fonduri pentru o cauză caritabilă. SuPORTing este așadar un eveniment care își propune să aibă un impact pozitiv în societate prin intermediul sportului în principal, dar și al carității. Pe teren propunem un spectacol prin meciul de fotbal, în tribune ne propunem să atragem oameni de toate vârstele care pe lângă spectacol să fie interesați și de aspectul caritabil al evenimentului. În pauza dintre reprizele meciului, vom organiza diferite concursuri cu premii, pentru a ține spectatorii în priză. La finalul evenimentului, vom scoate la licitație mingea de fotbal cu semnăturile profesorilor.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează