Strategie de dezvoltare urbana pentru Bacau!

0

Potrivit Ziarul de Bacău, municipiul Bacău are un plan şi o strategie de dezvoltare urbană!
În urma unei proceduri de achiziţie publică, cerere de ofertă, firma de consultanţă „Intergroup Engineering” SRL Bucureşti a fost câştigătorul care a elaborat Planul Integrat de Dezvoltare Urbană al municipiului Bacău. Este pentru prima oară când municipiul are pus la punct o strategie analizată şi structurată ce priveşte dezvoltarea viitoare a oraşului.

Astfel, oraşul are oportunitatea de a fi beneficiarul unei alocări financiare importante, de 22,24 milioane de euro, disponibile în cadrul Programului Operaţional Regional 2007-2013, pe axa de sprijinire a dezvoltării durabile a oraşelor.

Mai multe informaţii sunt şi pe site-ul primăriei Bacău.

via eurourbanism.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează