Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Strandul Municipal Iasi va gazdui, peste doua saptamani, prima editie a competitiei de inot Swimathon Iasi

0
Strandul Municipal Iasi va gazdui, peste doua saptamani, prima editie a competitiei de inot Swimathon Iasi, eveniment organizat de Fundatia Comunitara Iasi, cu sprijinul Primariei Iasi.
Eveniment cu traditie in Europa, Swimathon este o manifestare sportiva care reuneste organizatii neguvernamentale, companii, institutii si persoane fizice care sprijina financiar 12 cauze din comunitate. Echipele participante trebuie sa atraga sprijinitori, care sa contribuie cu o suma pentru fiecare lungime de bazin inotata de membrii acesteia.
Una dintre primele personalitati iesene care au imbratisat ideea amintita este directorul DJST Iasi, Ciprian Paraschiv, fostul capitan al Politehnicii indemnandu-i pe ieseni sa participe la Swimathon:
M-am inscris la Swimathon alaturi de alti cinci prieteni, pentru a sustine Fondul «deile tale schimba Iasul». Sper ca iesenii sa vina in numar cat mai mare sa ne sprijine atat pe noi cat si pe ceilalti competitori care fac sport pentru a sustina cauze nobile. Cred ca acest eveniment poate fi o dovada clara ca fiecare dintre noi poate face valuri si genera schimbare in bine”.
Conform organizatorilor, peste 80 de inotatori s-au inscris deja in competitie. Alte detalii pot fi aflate de pe site-ul swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro.


sursa: ziaruldeiasi.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.