Strandul Municipal Iasi va gazdui, peste doua saptamani, prima editie a competitiei de inot Swimathon Iasi

0
Strandul Municipal Iasi va gazdui, peste doua saptamani, prima editie a competitiei de inot Swimathon Iasi, eveniment organizat de Fundatia Comunitara Iasi, cu sprijinul Primariei Iasi.
Eveniment cu traditie in Europa, Swimathon este o manifestare sportiva care reuneste organizatii neguvernamentale, companii, institutii si persoane fizice care sprijina financiar 12 cauze din comunitate. Echipele participante trebuie sa atraga sprijinitori, care sa contribuie cu o suma pentru fiecare lungime de bazin inotata de membrii acesteia.
Una dintre primele personalitati iesene care au imbratisat ideea amintita este directorul DJST Iasi, Ciprian Paraschiv, fostul capitan al Politehnicii indemnandu-i pe ieseni sa participe la Swimathon:
M-am inscris la Swimathon alaturi de alti cinci prieteni, pentru a sustine Fondul «deile tale schimba Iasul». Sper ca iesenii sa vina in numar cat mai mare sa ne sprijine atat pe noi cat si pe ceilalti competitori care fac sport pentru a sustina cauze nobile. Cred ca acest eveniment poate fi o dovada clara ca fiecare dintre noi poate face valuri si genera schimbare in bine”.
Conform organizatorilor, peste 80 de inotatori s-au inscris deja in competitie. Alte detalii pot fi aflate de pe site-ul swimathon.fundatiacomunitaraiasi.ro.


sursa: ziaruldeiasi.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează