Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galați: Științescu îi face pe copii să îndrăgească științele exacte!

0
Ești pasionat de științele exacte?
Ești profesor și dorești o finanțare pentru a dezvolta proiecte care îi fac pe elevi să îndrăgească științele exacte?
Ești elev, ai un proiect interesant și vrei să îl implementezi?
Vino sa îl cunoști pe Sțiințescu joi, 22 iunie, ora 11:00,
la Centrul SMART (Galati, str. Brăilei, nr. 3, etaj 1)!
unnamed

Fundația Comunitară Galați, alături de Romanian-American Foundation și parteneri locali își propune să stimuleze proiectele educaționale care încurajează pasiunea pentru științe și tehnologie a copiilor şi tinerilor între 11 şi 15 ani din județul Galați.

Științescu oferă finanțare proiectelor creative și inovative care suțin pasiunea pentru științele exacte STEM (știință, tehnologie, inginerie și matematică). Proiectele pot veni din partea profesorilor și pasionaților de științe exacte (matematică, fizică, chimie, biologie, informatică, etc.) din partea copiilor sau grupurilor de inițiativă. Programul își propune creșterea interesului elevilor față de domeniul STEM și oferirea de suport financiar pentru ca tinerii să își urmeze pasiunea și să își poată dezvolta o carieră în inovație și tehnologie.

Fondul Științescu este susținut de Romanian-American Foundation și în Bucureşti, Cluj, Iaşi, Braşov, Bacău, Făgăraş, Prahova, Oradea şi Mureş.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea pe termen lung a comunității, implicând resursele și potențialul uman activând astfel inițiative locale. Oferim sprijin financiar și tehnic pentru proiectele grupurilor de inițiativă și ale organizațiilor neguvernamentale din Galați. Din 2016, oferim burse de studiu prin care tinerii gălățeni cu rezultate excelente să își poată continua studiile.Romanian-American Foundation îşi propune să sprijine iniţiative ale societăţii civile printr-o abordare specifică sectorului de afaceri, având convingerea că astfel acestea vor dobândi un plus de valoare. Misiunea Romanian-American Foundation este promovarea şi consolidarea condiţiilor necesare unei economii de piaţă sustenabile şi unei societăţi democratice care să asigure accesul la oportunităţi pentru toate segmentele populaţiei din România.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.