Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start înscrierilor alergătorilor la SemiMaraton Galaţi 2016!

0

semimaraton1

Îi invităm pe toţi cei care iubesc alergarea şi faptele bune să se înscrie la SemiMaraton Galaţi 2016 – cel mai important eveniment din estul României în calendarul alergătorilor profesionişti şi amatori, organizat de Fundaţia Comunitară Galaţi în scopul strângerii de fonduri pentru finanţarea unor proiecte menite să satisfacă nevoi ale comunităţii.

Anul acesta, Semimaraton Galaţi se va desfăşura Duminică, 11 Septembrie. Va fi a treia ediţie a evenimentului, desfăşurat anual din 2014.

Înscrierile se fac pe site-ul semimaratongalati.ro, la secţiunea CAUZE, unde sunt afişate toate cele 17 proiecte propuse de tot atâtea organizaţii non-profit din Galaţi şi selectate de Fundaţia Comunitară Galaţi pentru a-şi atrage finanţare la ediţia curentă a Semimaratonului. Alergătorii trebuie să aleagă, în această ordine, o cauză pe care să o sprijine prin achitarea taxei de participare şi o probă de concurs pe care să o susţină pe 11 Septembrie 2016. Fiecare are libertatea de a selecta ce cauză şi ce cursă doreşte, în funcţie de preocupările intelectual-emoţionale şi de condiţia fizică.

Alergătorii se pot înscrie la una dintre următoarele probe de concurs:
 Semimaraton – 21 km, taxa de participare: 75 lei
 Ștafetă – 3 x 7 km, taxa de participare: 50 lei
 Cros – 7 km, taxa de participare: 50 lei
 Cursa populară – 2 km, taxa de participare: 30 lei
 Cursa copiilor – 350 m, taxa de participare: 30 lei
 Proba animalelor de companie – taxa de participare: 30 lei.

Plata taxei de participare se poate face:
 la sediul Fundaţiei Comunitare Galaţi, din Galaţi, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, Strada Portului, Numărul 23, Camera 503;
 prin transfer bancar în contul RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001;
 la Daily Pub, partenerul nostru în organizarea Semimaratonului Galaţi 2016;
 şi, de la 1 Iulie 2016, şi on-line pe site-ul semimaratongalati.ro.

“Pentru că îmbină în cel mai frumos mod posibil plăcerea de a alerga a unora cu nevoia de sprijin a altora, mai puţin norocoşi, Semimaratonul Galaţi începe să devină un fenomen. Anul acesta avem mai multe cauze înscrise, 17, care adresează un spectru larg de nevoi identificate în comunitate: de la născuţii prematur care necesită tratament şi îngrijiri speciale, la copiii cu autism, cu deficienţe şi copiii vulnerabili; de la adolescenţii întreprinzători, la persoanele cu dizabilităţi şi proiectele intergeneraţionale; de la kinetoterapie, la cluburi montane, iniţiative culturale şi proiecte pentru necuvântătoare. Sunt proiecte frumoase, care aşteaptă sprijinul vostru, al alergătorilor. Şi când spunem voi, ne referim nu doar la adulţi, ci şi la copii şi la animale de companie deoarece, începând cu această ediţie, le dedicăm şi lor câte o probă, pentru ca distracţia să fie generală. Aşa că înscrieţi-vă la Semimaraton Galaţi şi dirijaţi taxa de participare către cauza cea mai apropiată de sufletul vostru!”, a declarat Cristi Marian Ochiu, Director Executiv Fundaţia Comunitară Galaţi.

Pentru detalii suplimentare, vă rugăm contactaţi: Cristi Marian Ochiu – 0741.077.167.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.