Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Start inscrieri SemiMaraton Galati 2017

0

Fundația Comunitară Galați are plăcerea să invite toți gălățenii, și nu numai, la cea de a patra ediție a SemiMaratonului Galați 2017 – „Mișcarea antrenează schimbarea!”

unnamed
Anul acesta, evenimentul va avea loc duminica, pe 28 MAI 2017, în scopul strângerii de fonduri pentru finanţarea a 13 proiecte menite să satisfacă nevoi ale comunităţii.
SemiMaraton Galați aduce împreună alergători, donatori, ONG-uri, companii, angajații acestora, reprezentanți media, grupuri de inițiativă, copii, tineri, familii, instituții administrative pentru a susține mână de la mână proiecte care schimbă în bine comunitatea.

Dacă vrei să susții o cauză te poți înscrie pe semimaratongalati.ro, la secţiunea CAUZE. Acolo vei găsi toate cele 13 cauze propuse anul acesta de organizaţii non-profit din Galaţi şi selectate de Fundaţia Comunitară Galaţi pentru a-şi atrage fonduri pentru implementarea proiectelor propuse.

„Mișcarea antrenează schimbarea!” Fii parte din ea pe 28 Mai 2017!

Alegi o cauză pe care vrei să o sprijini, alegi proba de concurs și achiți taxa de participare prin care vrei să susții un proiect.
Alergătorii se pot înscrie la una dintre următoarele probe de concurs:

 • SemiMaraton – 21 km, taxa de participare: 75 lei
 • Ștafetă – 3 x 7 km, taxa de participare: 50 lei
 • Cross – 7 km, taxa de participare: 50 lei
 • Cursa populară – 2 km, taxa de participare: 30 lei
 • Cursa copiilor – 350 m, taxa de participare: 30 lei
 • Proba animalelor de companie – taxa de participare: 30 lei
 • Cursa Companiilor – 2 km, taxa de participare: 30 lei
 • Noutatea ediției CURSA POPULARĂ TEMATICĂ (cursa la care alergătorii se costumează) Anul acesta este despre implicare, transformare și distracție! Poți alerga costumat în Minion, cu un tutu sau costumat în Batman. Ediția de anul acesta iți provoacă imaginația!

Plata taxei de participare se poate face:

 • la sediul Fundaţiei Comunitare Galaţi, din Galaţi, Parcul pentru Tehnologia Informaţiei, Strada Portului, Numărul 23, Camera 503
 • prin transfer bancar în contul RO 42 RNCB 0141 1481 4389 0001
 • la Daily Pub, partener în organizarea Semimaratonului Galaţi 2017
 • şi, de pe 11 aprilie 2017, şi on-line pe site-ul semimaratongalati.ro.

În 2016 evenimentul a adus împreună peste 500 de alergători, peste 900 persoane prezente la eveniment, peste 30.000 lei fonduri strânse pentru susținerea financiară a 16 proiecte înscrise.

Fundația Comunitară Galați susține transformarea comunității, implicând resursele și potențialul uman local.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.