Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Spitalul Orășenesc Târgu Bujor: Donații pentru protecția medicilor și a pacienților în valoare financiară totală de peste 15.000 lei

0

Asociația pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați s-a alăturat de la bun început efortului conjugat al societății civile românești pentru a sprijini sistemul medical din România cu materiale sanitare, de igienă personală și echipamente medicale, inițiând campania umanitară „Ajută și tu! Stop Covid-19!”, de la declararea pandemiei de Covid-19  în țara noastră, până-n în prezent, astfel încât Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, „Sf. Ioan” Galați și Spitalul Orășenesc Târgu Bujor au primit donații pentru protecția medicilor și a pacienților în valoare financiară totală de peste 15.000 lei.

Pe acestă cale dorim să aducem mulțumirile noastre pentru implicare, solidaritate și generozitate, următoarelor persoane, firme și asociații ori fundații care au răspuns afirmativ apelului nostru umanitar, civic și filantropic:

 • Doamnelor Melania Medeleanu și Luciana Zaharia, Asociația „Zi de BINE” București;
 • Doamnelor Alina Țiplea și Daniela Staicu, Asociația„Merci Charity Boutique București;
 • Doamnelor Andreea Marin și Irina Olteanu, Fundația „Prețuiește Viața” București/Crucea Roșie Română;
 • Doamnei Emma Ștefan, artistă și Dj Radio ZU;
 • Domnului Ionuț Pricop și Doamnei Corina Carp, Asociația „Din Dor și Drag pentru Comunitate” Târgu Bujor;
 • Domnului Dan Jecan, Asociația CERT Transilvania Cluj-Napoca;
 • Doamnei Georgeta Iacov și domnilor Petru Iacov, Andrei Iacov, Ionuț Ghenuche, Radu Ulian și Lucian Suhani, FundaţiaUmanitară „Nord 2001/Sânge pentru România” Suceava;
 • Doamnei Alexandra Cojocaru, S.C.Iara Evenimente S.R.L. București;
 • Domnilor și doamnelor din boardul director al S.C. Șantierul Naval Damen Shipyards S.A. Galați;
 • Domnului sau doamnei donator anonim al Asociației pentru Copii cu Dizabilități „Mă Bucur de Viață” din Galați;
 • Domnilor și doamnelor administratoare și manager de pe platforma online viziere.ro.

Asociaţia pentru Copii cu Dizabilităţi „Mă Bucur de Viaţă” din Galaţi le doreşte de asemenea  sănătate tuturor celor care au contribuit material sau financiar la susținerea și succesul campaniei umanitare „Ajută și tu! Stop Covid-19!”, sprijinind în acest mod protejarea de infectare cu SARS-Cov-2  a personalului medical și a pacienților din cele două spitale gălățene.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.