Spectacol inedit la IASI: „Avida Dollars”, un performance marca Salvador Dali si Eduard Fiuciuc

0

Sâmbătă, 29 iunie 2013 are loc premiera spectacolului de teatru „Avida Dollars”
– Un performance marca Salvador Dali si Eduard Fiuciuc –


Sâmbătă, 29 iunie 2013 la ora 20:00 Casa de Cultura „Mihai Ursachi” (Parcul Copou, Iaşi) găzduieşte premiera spectacolului performance „Avida Dollars”. Regizat şi jucat de Eduard Fiuciuc, scenariul este adaptat după „Jurnalul unui geniu” de Salvador Dali şi îmbină elemente inedite din viaţa şi creaţiile pictorului. Preţul unui bilet de intrare pentru adulţi este de 15 RON.

Spectacolul „Avida Dollars” este o comemorare a unei personalităţi universale ce a reuşit să îşi lase amprenta atât în artă cât şi în filozofie. Un spaţiu între spaţii, un timp fără de timp, un vis plin de simboluri şi nu în ultimul rând o disecţie conceptuală a marelui Dali.

O invitaţie în lumea suprarealismului, o încercare reuşită de a străpunge percepţia vizuală şi ideatică cu marile întrebări existenţiale. Un vis ce devine real şi te înconjoară dându-ţi impresia ca totul e posibil dacă îţi pui întrebările corecte.

Fluid, hipnotic şi plin de energie, amuzant şi plin de tâlc, te absoarbe din cotidian şi te aruncă într-un univers paralel, născocit de un geniu ce încă dăinuie prin arta sa.

Preţul unui bilet pentru adulţi este de 15 RON. Biletele sunt disponibile la casieria Casei de Cultura „Mihai Ursachi”, iar prezenţa la eveniment poate fi confirmată aici www.facebook.com/events/534645243239368/?fref=ts.

Spectacolul are programate cel puţin încă două reprezentaţii, care vor avea loc pe parcursul lunii iulie. Programul va fi anunţat pe pagina oficiala Avida Dollars: www.facebook.com/pages/Avida-Dollars/511122345608662?fref=ts.

AFIS AVIDA DOLLARS

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează