Sosea de centura inaugurata

0

IAȘI-ul are șosea de centură. Lucrări au început în urmă cu patru ani, este un proiect vechi şi care este util orașului.

Lucrările la şoseaua de centură au început în urmă cu patru ani. Lungimea totală a acestei este de 29,5 kilometri din care s-au făcut până în prezent 14 kilometri, pentru care s-au cheltuit 225 milioane lei. Pe cei 14 km au fost efectuate şapte lucrări de artă care reprezintă cinci viaducte, un pasaj peste linia ferată şi un pod peste Bahlui. Primele autovehicule au început să circule pe acest tronson al şoselei de centură pe 8 august 2012.

Sursa: AGERPRES via www.administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează