Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Show de animaţie la Planetriul gălăţean

0

Din 3 octombrie 2012 – GALAKTOS, un nou show de animaţie la Planetriul gălăţean 

Începând cu data de 3 octombrie 2012 la Planetariul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va rula un nou show de animaţie pentru copii intitulat GALAKTOS. Acest show de planetariu prezintă o călătorie virtuală prin galaxia noastră realizată de două personaje comice, Eugene şi Craig, care lucrează la o firmă de distribuţia laptelui din Calea Lactee. Pe parcursul acestei călătorii, spectatorii , alături de cele două personaje, vor întâlni mai multe nebuloase şi roiuri de stele, ocazie cu care cei mici vor afla mai multe lucruri despre aceste corpuri cereşti.

     „Ne bucurăm să putem oferi nu doar celor mici un nou spectacol de planetariu, cu o grafică de invidiat, care să-l facă pe privitor să-şi dorească să cunoască mai multe despre tainele Universului. Filmul de animaţie care va rulala Planetariulva fi precedat, în premieră, de un alt show de planetariu în care vor fi prezentate spectatorilor constelaţiile şi principalele stele vizibile pe cer în perioada în care are loc proiecţia. Este o dublă noutate pe care le-o oferim spectatorilor şi îi aşteptăm să vinăla Planetariu,” a declarat muzeograful Ovidiu Tercu, coordonatorul Planetariului şi Observatorului Astronomic dela Galaţi.

     Spectacolul Galaktos are 24 de minute şi este dedicat copiilor şi elevilor, şi va putea fi vizionat în fiecare zi de miercuri până duminică la orele  10.00 şi 11.30. Pentru grupurile organizate de elevi, acesta va putea fi vizionat la cerere şi la alte ore când se organizează spectacole de planetariu: 13.30, 14.30 şi 15.30.  În rest, la aceste ore, va rula vechiul spectacolul, „Două bucaţele de sticlă”.

Preţul de intrarela Planetariueste de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.