Show de animaţie la Planetriul gălăţean

0

Din 3 octombrie 2012 – GALAKTOS, un nou show de animaţie la Planetriul gălăţean 

Începând cu data de 3 octombrie 2012 la Planetariul din cadrul Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi va rula un nou show de animaţie pentru copii intitulat GALAKTOS. Acest show de planetariu prezintă o călătorie virtuală prin galaxia noastră realizată de două personaje comice, Eugene şi Craig, care lucrează la o firmă de distribuţia laptelui din Calea Lactee. Pe parcursul acestei călătorii, spectatorii , alături de cele două personaje, vor întâlni mai multe nebuloase şi roiuri de stele, ocazie cu care cei mici vor afla mai multe lucruri despre aceste corpuri cereşti.

     „Ne bucurăm să putem oferi nu doar celor mici un nou spectacol de planetariu, cu o grafică de invidiat, care să-l facă pe privitor să-şi dorească să cunoască mai multe despre tainele Universului. Filmul de animaţie care va rulala Planetariulva fi precedat, în premieră, de un alt show de planetariu în care vor fi prezentate spectatorilor constelaţiile şi principalele stele vizibile pe cer în perioada în care are loc proiecţia. Este o dublă noutate pe care le-o oferim spectatorilor şi îi aşteptăm să vinăla Planetariu,” a declarat muzeograful Ovidiu Tercu, coordonatorul Planetariului şi Observatorului Astronomic dela Galaţi.

     Spectacolul Galaktos are 24 de minute şi este dedicat copiilor şi elevilor, şi va putea fi vizionat în fiecare zi de miercuri până duminică la orele  10.00 şi 11.30. Pentru grupurile organizate de elevi, acesta va putea fi vizionat la cerere şi la alte ore când se organizează spectacole de planetariu: 13.30, 14.30 şi 15.30.  În rest, la aceste ore, va rula vechiul spectacolul, „Două bucaţele de sticlă”.

Preţul de intrarela Planetariueste de 5 lei pentru adulţi şi 3 lei pentru copii.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează