Shopping City Galați se alătură Fundației Inimă de Copil și devine gazda faptelor bune pentru copii din familii sărace din județul Galați

0

La Shopping City Galați, faptele bune sunt recompensate cu premii surpriză.

Până pe 25 aprilie, vizitatorii pot dona cadouri de Paște pentru copiii vulnerabili susținuți de Fundația Inimă de Copil.

Inimă de Copil, de 24 de ani, este alături de copiii vulnerabili și de familiile lor, din județele Galați, Vaslui, Vrancea și Brăila. Oferim acces la educație, servicii sociale și de suport, servicii medicale de recuperare și le schimbăm viețile doar împreună cu oamenii care visează la o Românie mai bună, în care nici un copil nu este condamnat la sărăcie și are șansa de a deveni un adult împlinit, bun și echilibrat.

Perioada premergătoare sărbătorilor este extrem de încărcată cu emoții și multe provocări. Este foarte important pentru noi ca toți copiii să se bucure și să simtă că sunt importanți. Copiii din organizație sunt cu gândul la darurile de Iepuraș, iar noi ne dorim să-i vedem pe toți fericiți și cu visurile împlinite.

Suntem bucuroși să fim partenerii Shopping City Galați în această campanie care va aduce fericire copiilor din fundația noastră! Maria, spre exemplu, este o fetiță de 11 ani, tare simpatică și care ne uimește pe toți cu priceperea ei la jocul de șah. Îi place acest joc și de multe ori se ia la întrecere cu voluntarii care vin în Centru nostru de Zi, de la Galați. Suntem siguri că Maria s-ar bucura mult să primească un joc de șah, în dar, de la Iepurașul de Paște.” a declarat Anna Burtea, Director Executiv, Fundația Inimă de Copil.

Pentru Maria și pentru ceilalți pitici din Lumea Inimă de Copil, prietenii de la Shopping City Galați strâng daruri până pe 25 aprilie.

Campania „Fii generos, împarte bucurie de Paște”, o inițiativă de sprijin a copiilor din medii defavorizate

Vizitatorii care doresc să ajute se pot implica în campanie prin trei pași simpli:

  • Aleg un cadou dintr-unul din magazinele Shopping City Galați sau din hypermarket (din gama jocuri, jucării, cărți, birotică, produse de igienă, accesorii);

  • Lasă cadoul în spațiul special amenajat din zona scărilor rulante;

  • Merg la Infodesk cu bonul care atestă achiziția și primesc instant un premiu surpriză, în semn de recunoștință pentru generozitatea lor.

Despre Fundația Inimă de Copil

Inimă de Copil este cea mai mare organizație din regiune care administrează și implementează servicii sociale pentru copii și familii în nevoie, copii și tineri cu dizabilități și este recunoscută ca una dintre cele mai bune și eficiente organizații care furnizează servicii sociale. Inimă de Copil luptă de 24 de ani să ofere, prin educaţie, o șansă la un viitor mai bun copiilor vulnerabili și visează la o Românie în care, în mod firesc, oamenii fac bine celor aflați în dificultate. În anul 2020, 285 de copii au beneficiat de programele de educație și sănătate ale Fundației Inimă de Copil, iar alți 310 au primit sprijinul de care aveau nevoie. Au fost investite mii de ore pentru a oferi ajutor la teme, consiliere și dezvoltare pentru copiii din centrele fundației.

www.inimadecopil.ro

Despre Shopping City Galați

Shopping City Galați este cel mai mare centru comercial din municipiul Galați și oferă o experienţă completă de cumpărături şi divertisment, adresându-se unui public dinamic, aflat în continuă căutare de surse de inspiraţie, creativitate și de distracție. Situat pe Bulevardul George Cosbuc, nr. 251, centrul comercial are o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 48.000 de metri pătraţi care găzduiește branduri de prestigiu international, cât și local: Altex, Animax, Benvenuti, BSB, C&A, Carrefour, CCC, Deichmann, dm, Flanco, H&M, Intersport, Kendra, Lee Cooper, LEVIs, KFC, Sephora, Penti, Douglas, Marionnaud, New Yorker, Office Shoes, Noriel, Orange, Tezyo, Sabon, Sensiblu, Smyk, US Polo Assn., Yves Rocher, Cinema City, Starbucks, Pizza Hut, Reserved, Stradivarius, Bershka, Cropp, Sinsay.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.