Serile de poezie din centrul vechi al Galatiului

0

UNIUNEA SCRIITORILOR DIN ROMANIA – filiala IASI
Libraria „Lumina” Galati & „dialogurile poetei Angela Baciu”

va invita la un nou proiect cultural:

„SERILE DE POEZIE DE PE STRADA  BALCESCU I”
prima intalnire: marti 2 noiembrie 2010, ora 18.00

* invitat: poetul ANDREI VELEA
– isi va lansa volumul „Gimnastul fara plamani” ed.Centrul Cultural „Dunarea de Jos”
si va recita din creatiile proprii
* parteneri in proiect: Liceul de Arta „D.Cuclin” ce va participa cu un moment artistic
prof.coordonator: Ilie Elena

Desi suntem intr-o toamna tarzie, cu vreme capricioasa si ploi multe in data de 2 noiembrie vor incepe calduroase seri de lecturi publice in cadrul proiectului “Serile de Poezie de pe Strada Balcescu” fondat de poeta Angela Baciu.

Proiectul va include: seri de poezie, proza si eseu, spectacole de muzica si teatru, expozitii fotografice, ateliere, lansari de carte si reviste,s.a.

Intr-un cadru adecvat, intr-o librarie chiar in centrul vechi al Galatiului  pe Str.Balcescu, toti iubitorii de arte sunt invitati sa participe alaturi de noi la aceste seri romantice.

Sunt invitati reprezentanti ai culturii, scriitori, pictori, sculptori, muzicieni, profesori, jurnalisti de la publicatii culturale  centrale, scrise, tv si on line, presa locala, institutii colaboratoare, dar si elevi si studenti, publicul larg.

Intrarea este libera, va asteptam la un ceai fierbinte si poezie buna!

Gazda primitoare: librarila „lumina” & d-na Costina Musat, moderator, concept proiect by Angela BACIU

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează