Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Semnează petiția pentru dezvoltarea serviciilor pentru bătrâni în toate orașele și comunele din România!

0

Timp de doi ani, Fundatia de Sprijin Comunitar Bacău împreună cu  Asociația Four Change și Universitatea Danubius Galați s-au străduit să convingă cât mai multi decidenți la nivel național să dezvolte servicii dedicate vârstnicilor peste tot în țară.

Noi credem că în România toți bătrânii trebuie să aibă acces la serviciile de care au nevoie, indiferent dacă trăiesc în capitală, alte mari orașe sau într-un cătun uitat de lume.

FSC reusește de peste 20 ani să ofere servicii sociale și socio-medicale în Bacău, demonstrând că acolo unde este voință se poate! Și…există și fonduri!

Acum avem nevoie de ajutorul vostru pentru a trage un semnal de alarmă la nivelul autorităților locale și centrale față de situația dramatică a bunicilor uitați!

Împreună vom fi o voce mai puternica care solicită autorităților din întreaga țară să aibă grijă de toți bătrânii!

PETIȚIA POATE FI SEMNATĂ AICI!

Mulțumim anticipat pentru susținere!

*Demersul este realizat în cadrul proiectului “Servicii sociale pentru fiecare vârstnic – pachet de achiziții de serrvicii în fiecare comunitate” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capacitate Administrativa 2014-2020 și implementat de către Fundația de Sprijin Comunitar Bacău în parteneriat cu Asociația Four Chage si Universitatea „Danubius” din Galați.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.