SemiMaraton One Gym Galați 2017

0

SemiMaraton One Gym Galați 2017
Plăcerea de a alerga și bucuria de a dărui

Comunitatea gălățeană se mișcă prin implicare
Peste 700 de alergători, peste 50.000 lei fonduri strânse la cea de a patra ediție a SemiMaratonului OneGym Galați 2017

unnamed
Desfășurat pe unul dintre cele mai mai frumoase trasee, de-a lungul Dunării, SemiMaraton One Gym Galați 2017 a colectat fonduri pentru 13 proiecte din comunitate.
Duminică, 28 mai, peste 700 de gălățeni au alergat pentru cele mai importante proiecte din comunitate. Evenimentul a adus împreună peste 1500 de gălățeni care au susținut proiecte din comunitate. Fie că au alergat, au donat, au făcut voluntariat sau au făcut parte din galerie, toți gălățenii s-au implicat pentru binele comun. Bucuria de a dărui, generozitatea, plăcerea de a alerga și un entuziasm fără precedent au făcut evenimentul unul care a împuternicit întreaga comunitate gălățeană. Termenul până la care s-au putut face donații a fost 28 iunie a.c.

 „Mulțumim comunității gălățene care de la an la an arată că dacă oferi încredere primești înapoi însutit, implicare, respect, încredere. Duminică a fost despre a te simți bine, a zâmbi și a fi împreună, ca echipă, întreaga comunitate. Împreună suntem mai puternici.” – Cristi Marian Ochiu, Director Executiv

Din cele 13 cauze înscrise în 2017 la SemiMaraton Galați OneGym, 9 proiecte au reușit să își depășească obiectivul financiar propus. Astfel, fondurile strânse pentru cauzele participante au fost:

 1. Asociația Copiilor Nevăzători – „Clubul lui Filip” – 14.025 lei
 2. Fundaţia „Inimă de Copil” – „Susţinem copiii cu dizabilităţi” – 7.475 lei
 3. Fundația Motivation – „Mobilitate şi viaţă independentă” – 4.930 lei
 4. Cristi Onofrei – „Semimaraton pentru Bianca” – 4.765 lei
 5. Asociaţia Persoanelor cu Handicap „Sporting Club” – „O viaţă în mişcare” – 4.290 lei
 6. Asociaţia de sprijin pentru Părinţii şi Copiii cu Autism Galaţi (APCA) – „Aleargă pentru copiii speciali!” – 3.260 lei
 7. Asociaţia Multifuncţională Filantropică „Sfântul Spiridon” – „Cu trenul prin ţara mea” – 3.130 lei
 8. Fundaţia „Cuvântul întrupat” – „Dăruieşte o zi de tabără unui copil vulnerabil”- 2.610 lei
 9. Asociaţia MAUSI – „Ţiglina Bike & Trail Park” – 2.305 lei
 10. Asociaţia „Dincolo de tăcere” – „Construieşte alături de noi” – 2.155 lei
 11. Asociaţia „Ajutaţi-l pe Lăbuş” – „Sterilizarea câinilor fără stăpân”  – 1.725 lei
 12. Asociația Education & Support Sphere – „Invest” – 1.405 lei
 13. AIESEC Galați – Discover Community– 715 lei

„Felicitări tuturor! Mulțumim celor care sprijină proiectele Fundației Comunitare Galați și fac posibile experiențele care ne aduc împreună. Mulțumim pentru toate eforturile depuse și mobilizare, pentru încredere și participare, pentru că ați răspuns afirmativ la o nouă provocare lansată. Suntem o comunitate care și-a depășit limitele.” – Amalia Ene, Manager Programe

Misiunea Fundaţiei Comunitare Galaţi este de a îmbunătăţi calitatea vieţii în comunitate şi de a furniza leadership-ul activităţilor de filantropie prin promovarea de soluţii comunitare şi acţiuni care susţin binele comun. Fundația Comunitară Galați este un partener pentru identificarea nevoilor comunității prin inițierea și derularea de proiecte în beneficiul gălățenilor, prin contribuția activă a acestora.

Ediția din 2017 s-a desfășurat cu sprijinul: Primăriei Municipiului Galați, Fundației Sportul Gălățean, Consiliului Local Galați, Inspectoratului Județean de Jandarmi Galați, Poliției Locale Galați, Direcție Județene de Sport și Tineret Galați, Ecosal Galați, Alerg 5 k, TheCon, MMA Group Security,  Asociației pentru Relații Comunitare, Romanian American Foundation și Federației Federațiilor Comunitare din România.
Parteneri în organizare au fost: Carrefour Galați, Shopping City Galați.
Sponsori principali: One Gym, Fundația Sportul Gălățean, Romero, Maia Bijou, Ramplast, Dynamic Selling Group, Daily Open House, FasTracKids, Eurofruct, APAN, Pain Vivant, RDS RCS Digi Mobil.
Sponsori: Herbalife, BioElectra Magnesium, Nutrivita Isostar, Librariile Humanitas, SiaVet, Avon, Yves Rocher, Cabinet Psihoterapie Sanda Docan, Liviu Stoica – evenimente de bun simţ, Color Vision Studio, BCR, Hotel Alex, WebHelp, Myosotis.
Parteneri media: Viața Liberă Galați, Explore, RTV Galați-Brăila, Realitatea TV Galați-Brăila, Reperul Galați-Brăila, Presa Galați, Între noi fie vorba, Radio ProFm Lider FM, Audio Pub.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.