Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Scoate asul din mânecă @ incubator107 la IASI

0
Pasiunea nostră este să ajutăm câți mai mulți oameni să iși gasească o pasiune și ne bucurăm de fiecare mic sau mare succes pe care îl avem. Oricât de mult am încerca să ne iasă totul ca la carte, întampinăm probleme care nu întodeauna se pot rezolva pe loc. Însă nu renunțăm cu una cu două așa ca reluăm atelierele care nu le-am putut ține luna trecută. Sâmbătă, 9 februarie de la ora 21:00, la Clubul Creatorilor, Incubator 107 Iași (re)scoate Asul din mânecă.
 
Avem pregătit un set nou de ateliere la care te invităm să te înscrii. Ai de unde să alegi. Înveți beatbox, cum să joci go, să tragi la țintă sau să reciclezi util si creativ.
 
Cuvântul cheie al nocturnei este „viteza”, așa că te provocăm la un concurs de rezolvat puzzle. Ești pregătit să câștigi?
Cântăm, dansăm și ne distrăm, bucuroși că ne revedem cu forțe proaspete în noul an.
Poți participa și la jam session, așa că nu uita instrumentul preferat.
 
Lași la intrare 10 lei și experimentezi tot ce vrei. În schimbul donației poți face poze, filma sau poți transmite mai departe proiectul pe bloguri, pe site-uri sau orice alt mijloc de care dispui.
 
Accesul la nocturnă se face pe baza de invitatie. Trimite un mail la www.iasi@incubator107.com sau un mesaj pe pagina noastră de facebook cu numele tău si al persoanei cu care vrei sa vii si spune-ne sincer de ce vrei sa vii la nocturnă. 
 
Creștem împreună și învătăm unii de la alții.
incubator107

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.