Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Galaţi: Școala de Vară de astronomie „Priviți cerul!”, ediția a XII-a

0

8 – 11 iulie 2019, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi – Observator Astronomic

În perioada 8 – 11 iulie 2019, Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi, organizează cea de a XII-a ediţie a Şcolii de vară de Astronomie „Priviţi Cerul”, manifestare coordonată de Secţia Observator Astronomic-Planetariu în colaborare cu Astroclubul „Călin Popovici”.

Anul acesta temele cursurilor de astronomie vor fi diverse, de la noţiuni introductive despre constelaţii până la noţiuni de astrofizică, lecţiile teoretice urmând a fi susţinute în Sala Auditorium a muzeului gălăţean, între orele 18.00 – 22.00, iar cele practice în intervalul 22.00 – 00.00, pe Terasa de Observaţii Astronomice (dacă vremea va fi favorabilă). Lectorii Şcolii de vară de Astronomie vor fi: Andrei Gaiu, student la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați; Aurel Chirilă, inginer cu experienţă în popularizarea astronomiei şi Ovidiu Tercu, coordonator al Secţiei Planetariu-Observatorul astronomic a Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi.

Înscrierile se vor face în data de 8 iulie 2019, ora 18.00, în Sala Auditorium de la Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați. Pot participa toți pasionații de astronomie, începând de la vârsta de zece ani. Pentru detalii, cei interesaţi pot suna la 0746-020001 (muzeograf Ovidiu Tercu, coordonator activitate).

Participarea la Şcoala de Vară de Astronomie este gratuită.

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi

Telefon: 0236-411898, e-mail: contact@cmsngl.ro

Web: www.cmsngl.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.