Saptamana Fair Trade Iasi / 3 -9 mai 2010

1

Saptamana Fair Trade este un eveniment ce va avea loc intre 3 si 9 mai 2010, fiind la editia a IIa in acest an. Scopul sau este de a informa publicul din Iaşi în legătură cu principiile Comerţului Echitabil şi de a încuraja consumul sustenabil şi local, cu respect faţă de mediu şi faţă de oameni.

Activitatile cuprinse in acest proiect vor fi: workshop-uri de Cultură Civică Contemporană, proiecții de filme documentare, concert in aer liber Beat the drums for Fair Trade, Târg Fair Trade cu mesteri populari si artisti handmade.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.