Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Săptămâna aceasta agenția de turism Prisma Tour alături de Micro Top si Pause a dat startul campaniei umanitare *Dăruiește și ei vor zâmbi*

0

Această campanie are drept scop ajutarea a 94 de suflete cu vârste cuprinsă între 2 luni și 10 ani, de la casa de copii Sf.Andrei, Iași.Ne dorim să le oferim copiilor îmbrăcăminte, încălțăminte, jucării,scutece, produse igienico-sanitare, alimente neperisabile.

Donațiile se pot face în perioada următoare până pe 1 iunie la sediul agenției Prisma Tour și anume: în Palas Mall vis-a-vis de Cărturești (Iași). Pe data de 1 iunie, între orele 11:00 – 13:00 va avea loc colectarea celorlalte donații, în fața Palatului Culturii, ca mai apoi să le lăsăm beneficiarilor.

SSS

Facem asta știind că nu vom vindeca dar, știm că vom alina. Și mai știm sigur că niciun copil nu trebuie să fie trist, căci ei sunt definiția fericirii. Poate că de 1 iunie vor vedea curcubeul, prin noi, ce zici, ne dai o mână de ajutor?

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.