SALVATI COPIII Consultarea regională a furnizorilor de servicii sociale

0

 salvati copiii

Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, organizează la Iaşi, pe 7 noiembrie 2013, intervalul orar 10.00-14.00, Consultarea regională a furnizorilor de servicii sociale, pentru judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău .

Evenimentul se desfăşoară în cadrul proiectului „Schimbări mici, diferenţe MARI!”, proiect co-finanțat   printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Căutam 40 de participanţi din judeţele Iaşi, Vaslui şi Bacău, furnizori privaţi şi publici de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile, care în luna noiembrie 2013 să  dedice 4 ore pentru a transmite din experienţa lor şi pentru a găsi soluţii împreună la problemele cu care se confruntă.

Ce aşteptări avem  de la această consultare regională?

  • ne dorim să aflăm problemele cu care se confruntă furnizorii de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile în profesia lor,
  • ne dorim să găsim soluţiile potrivite la problemele cu care se confruntă furnizorii de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • ne dorim să ajungem la un numitor comun asupra  întelegerii termenului de calitate în acordarea de servicii sociale;
  • ne dorim ca în urma consultării să selectăm viitorii promotori ai reţelei regionale de servicii sociale destinate copiilor şi familiilor vulnerabile.

Cine sunt persoanele pe care le căutăm?

  • persoane care lucrează în acordarea de servicii sociale copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • au experienţă relevantă în furnizarea de servicii sociale copiilor şi familiilor vulnerabile;
  • au motivaţie puternica de a contribui la subiectele propuse spre consultare;
  • sunt motivate şi deschise în a impartăşi din experienta lor profesională.

Dacă te potriveşti cu descrierea de mai sus, te invităm să completezi formularul de înscriere şi să-l trimiti prin e-mail la adresa iasisalvaticopiii@yahoo.com  sau prin fax la numărul 0232 219 986 până la data de 01 noiembrie 2013.

Descarcă Formularul de înscriere: formular de participare si selectie-1

Pot participa DOAR persoanele care au domiciliul în judeţele Iaşi, Vaslui, Bacău.

 

…şi încă ceva:
– nu se percepe taxa de participare,
– organizatorii vor asigura o pauză de cafea (cafea, apă, patiserie)

– costurile de transport, pentru participanţii din judetele Vaslui şi Bacău vor fi decontate în baza documentelor de transport (bilet de călătorie ştampilat, iar în caz de deplasare cu autoturismul personal decontul se va face în limita a 7,5 litri de combustibil/100 Km, pe baza bonului fiscal de combustibil ştampilat).

Pentru că ne dorim ca în cadrul acestui proiect să fim mai responsabili din punct de vedere social, şi implicit mai prietenoşi cu mediul vă rugăm, pe căt se poate, să folosiţi metoda car-sharing.

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează