Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

GALAȚI: Să ajuţi e mai simplu decât crezi. Vino la bazarul Fundaţiei Cuvântul Întrupat!

0

Vara e pe ducă, vacanţa mare la fel, iar în curând copiii vor merge din nou la şcoală. Noi, cei de la Fundaţia Cuvântul Întrupat, am început deja demersurile în acest sens. Mai sunt încă multe de pregătit şi, de aceea, vă invităm să fiţi alături de noi şi de copiii vulnerabili pe care îi susţinem.

Sâmbătă, pe 6 septembrie, într-o dimineaţă numai bună de făcut o plimbare prin oraş, vă invităm la un bazar caritabil, la sediul nostru din strada Dogăriei, nr. 111, Galaţi. De la 9.00 şi până la 13.00 vă oferim lucruri frumoase, îmbrăcăminte, încălţăminte, cărţi, obiecte decorative şi chiar fotolii, toate la preţuri modice. Sumele vor fi folosite pentru rechizite şi alte lucruri necesare la început de an şcolar celor 40 de copii de la Centrul Comunitar „La vale”.

afis Bazar Cuvantul Intrupat

Fundaţia Cuvântul Întrupat organizează periodic astfel de acţiuni, cu dublu scop: contribuim la diminuarea risipei şi a consumerismului, prin reutilizarea produselor, şi strângem fonduri pentru a-i susţine pe copiii vulnerabili din Valea oraşului.

Vă încurajăm, aşadar, să ieşiţi la o plimbare şi să ne vizitaţi bazarul. Sigur veţi găsi lucruri care să vă placă.

Vă aşteptăm cu drag!

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.