Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Rugby Club Gura Humorului lansează ”Programul Comunitatea R.C.G.H.”    

0

Începand cu data de 22 Martie 2021, echipa de rugby seniori a orașului Gura Humorului  își propune să răsplatească toate persoanele fizice care susțin activitatea echipei.  Programul complet vine cu recompense și oferte personalizate, facilitând accesul la  discounturi și beneficii la comercianții parteneri din România.  

Efectele pandemiei, așa cum era de așteptat, au lăsat urme adânci și în sânul echipei,  punând asupra sa o presiune financiară suplimentară, concretizată prin creșterea  cheltuielilor generate de testările Covid 19 și accentuând senzația de incertitudine.  

Comunitatea RCGH este un sistem de fidelizare în patru etape: MEMBRU, SILVER, GOLD,  PLATINUM si poate fi accesat de pe pagina https://rugbygh.ro/comunitate/

Suntem un club mic, într-un oraș mic, cu resurse limitate, și totuși împreună cu colegii  mei am reușit să ne depășim condiția. Ideea acestui program este o continuare fireasca  a faptului ca suporteri ai echipei, fosti jucatori din zona, cat si alti simpatizanti au initiat  de-a lungul timpului mici proiecte de sustinere financiara si materiala. Prin crearea  acestui program, se realizeaza o legatura directa intre suporteri si echipa pe care o  sustin. ’ declara managerul jucător Stefaniță Rusu, care a venit cu ideea acestui  program.  

Rugby Club Gura Humorului a fost înfiinţat în 2018 pentru a oferi tinerilor sportivi  oportunitatea de a-şi continua cariera sportivă şi pentru a readuce în prim plan istoricul  şi potenţialul rugbystic al zonei Gura Humorului. Proiectul se bucură de susţinerea unor  nume mari la nivel naţional, cât şi la nivel regional; alături bineînţeles de sprijinul  Primăriei oraşului Gura Humorului. 

„Mă interesează în primul rând să demonstrăm echipei de rugby cu care ne mândrim că  traieşte într-o comunitate căreia îi pasă. Performanța va exista în Gura Humorului atâta  timp cât humorenii vor arăta că sunt atașați de echipă, și atunci orice om trebui să-și  amintească de povestea Ateneului Român. Această echipă este a unei comunitati. Atât  timp cât pe tricourile jucătorilor scrie Gura Humorului e normal să demonstrăm cu toții  că Gura Humorului este și altceva decât o denumire. Sunt absolut convins că nu numai  eu voi fi primul care-și face abonament, ci și toti cei care iubesc acest oraș si această  echipă. În afară de beneficiile pe care acest program le oferă, sper să ne putem bucura  împreună şi de locurile pline în arena sportivă pe care încercăm să o construim, cât şi de  fotoliile capitonate și loja care vor fi acolo pentru cei mai fideli susținători ai sportului  humorean. Așa că, oameni buni, dați un leu pentru Ateneul rugby-ului humorean.”,  declară Marius Ursaciuc, Primarul orașului Gura Humorului. 

Ofertele din cadrul programului vor acoperi categorii variate precum sport, sănătatetehnologie și servicii la o varietate de comercianți printre care amintim: Centrul Medical  Bucovina Suceava, Expert Optic, Tissot Romania, Intersport cât și servicii de cazare la  unități amplasate pe raza orașului Gura Humorului.  

Centrul Medical Bucovina s-a alăturat proiectului Rugby Club Gura Humorului încă de  la începuturi, din vara lui 2018, în calitate de partener medical. Suntem convinşi că este  un proiect de succes și binevenit în comunitatea noastră. Această convingere este  bazată atât pe compania extrem de selectă a celor implicați cât și pe viziunea care a  determinat această sinergie. Fiind deciși să contribuim activ la sustenabilitatea acestui  proiect pe termen lung, Centrul Medical Bucovina va oferi o reducere de preț pentru  toate serviciile de imagistică și radiologie medicală, tuturor participanților la Programul  Comunitatii RCGH. Comunitatea sportivă, în general, necesită o atenție cât mai crescută  acordată îngrijirilor medicale pentru recuperare și de pregătire și, în acest sens, ele  trebuie să devină cât mai accesibile. Este modul nostru de a ne exprima sprijinul și  recunostința către sportivi și către comunitatea RCGH, în special.”, ne informeaza  domnul Cristian Adomniţei – Managing Partner Centrul Medical Bucovina. 

”Spiritul şi valorile jocului de rugby nu se rezumă la activitatea din teren, ele sunt  înrădăcinate în comunitatea dezvoltată în jurul echipei, pentru un scop comun.  Programul de loialitate pe care Rugby Club Gura Humorului îl lansează este exemplul  perfect de colaborare şi implicare. Suntem bucuroşi şi mândri să susţinem familia  rugbystică de la Gura Humorului în acest pas înainte către succes. ” ne spune Ion Schiau,  Albini Prassa distribuitor Tissot Romania.  

R.C.G.H. se mândrește a fi unul dintre puținele cluburi sportive de rugby finanțate privat  din România. Încă de la început ne-am propus sa înființăm o comunitate sustenabilă în  jurul nostru și cred că am și reușit în mare măsură. Sunt foarte mulți oameni aproape de  programele rugbystice dezvoltate la Gura Humorului. În acest moment, dorim să  răsplătim loialitatea tuturor celor care susțin echipa de rugby, oferindu-le beneficii și  vouchere la diferiți comercianți parteneri la nivel national.”, spune Gabriela Popescu,  președintele Rugby Club Gura Humorului. 

RUGBY CLUB GURA HUMORULUI 

STR. SF. GAVRIL, NR. 37  

725300, GURA HUMORULUI, SUCEAVA, ROMÂNIA 

CIF : 39675160 NR. REGISTRU SPECIAL :  

4/29.06.2018 

E-mail: office@rugbygh.com 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.